Trist tragedie: Teenagetalent fundet død på sin 18 års fødselsdag

Det unge, britiske snowboarding-talent Ellie Soutter er fundet død i Frankrig på hendes 18 års fødselsdag. Det fortæller hendes far, Tony Soutter, i en hjerteskærende meddelelse på Facebook

Ellie Soutter i disciplinen snowboardcross ved det europæiske ungdoms-OL i Erzurum, Tyrkiet. Den dengang 16-årige Soutter fik bronze i turneringen, der endte med at blive hendes sidste. Foto: AA/ABACA/ALL OVER PRESS
Ellie Soutter i disciplinen snowboardcross ved det europæiske ungdoms-OL i Erzurum, Tyrkiet. Den dengang 16-årige Soutter fik bronze i turneringen, der endte med at blive hendes sidste. Foto: AA/ABACA/ALL OVER PRESS

Der var store forhåbninger til snowboarding-talentet Ellie Soutter, der sidste år vandt bronze ved det europæiske ungdoms-OL i Tyrkiet, og som var udtaget til at repræsentere England ved junior-verdensmesterskaberne i New Zealand til vinter.

Men nu meddeler hendes far, Tony Soutter, at hans datter har mistet livet i de franske alper, hvor de to boede sammen.

- Denne grusomme verden tog min bedste ven fra mig i går på sin 18 års fødselsdag. Jeg var så stolt af den smukke unge kvinde, hun var blevet. Ellie, jeg savner dig mere end du nogensinde ville kunne forestille dig. Hvil i fred, lille mester, skrev Tony Soutter på Facebook torsdag.

Ellie Soutter, som var specialist i disciplinerne freeride og boardercross, var et stort britisk medalje-håb forud for Vinter-OL i Beijing i 2022.

I en fælles meddelelse udtrykker formanden for den britiske olympiske komite, Hugh Robertson, og formanden for den britiske atletikforening, Ben Hawes, deres sympati med Ellie Soutters familie i deres svære tid.

'Ellie var et utroligt populært medlem af holdet. Vores tanker i denne vanskelige tid er hos hendes familie og venner,' skriver de.

Ellie Soutter har siden 2009 boet i Les Gets nær den schweiziske sammen med sin far, hvor hun har trænet i de franske alper.

Fortsætter spansk plyndring: Henter supertalent i Barcelona

Hollywood-stjerne i pinlig brøler: Tager frygteligt fejl af trøjen

Eftertragtet af storklub: Simon Kjær-agent indrømmer interesse

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri