Annonce:
Annonce:

Ustyrlig NBA-konge slår rekorder på stribe

Stephen Curry var umulig at dæmme op for, da Golden State natten til søndag dansk tid vandt over Oklahoma

Stephen Curry er ustoppelig i denne NBA-sæson. (Foto: AP)
Stephen Curry er ustoppelig i denne NBA-sæson. (Foto: AP)
Annonce:

Stephen Curry havde ingen idé om, hvor langt han var væk fra basketballkurven. Han vidste bare, han skulle skyde i en fart, inden tiden udløb.

Curry scorede cirka ti meter fra kurven og afgjorde dermed kampen, så Golden State Warriors i sidste sekund af overtiden vandt 121-118 på hjemmebane over Oklahoma City Thunder.

- Helt ærligt vidste jeg ikke, præcis hvor jeg var på banen. Det er ikke sådan, at jeg regner afstanden ud i mit hoved, siger Curry ifølge nba.com.

- Helt bogstaveligt har jeg en føling med det, og jeg har lavet det skud mange gange, når jeg er driblet forbi midten af banen. Jeg ville gerne skyde, inden forsvaret angreb mig. Det var min eneste tanke, forklarer han.

Med den sidste trepointsscoring tangerede Curry samtidig rekorden for antal trepointsscoringer i en enkelt kamp nogensinde. Han nåede op på svimlende 12.

Gal rapper sammenligner sig selv med basketlegender

Annonce:

Og Curry har lavet flere point fra den afstand end nogen anden NBA-spiller i en enkelt sæson. Han er oppe på 288 og slog dermed sin egen rekord.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville være tæt på 300 på dette tidspunkt af sæsonen. Det giver ingen mening for mig, lyder det fra Curry.

Curry, som tilmed var i omklædningsrummet midt under kampen i fem minutter på grund af en forvredet ankel, slog også sin egen NBA-rekord ved at score mindst en trepointsscoring for 129. kamp i træk.

Golden State var bagud i det meste af kampen, men Curry, der lavede 46 point, blev ved med at sætte tre point på kontoen, når der var mest brug for det.

Den ordinære kamp endte uafgjort 103-103, efter en underholdende affære hvor Golden State havde store problemer. Oklahoma smed en solid føring på fire point væk med 14 sekunder tilbage.

Annonce:

Oklahoma-stjernen Kevin Durant, der ellers havde spillet en god kamp og blev noteret for 37 point, smed bolden væk, da der manglede få sekunder, og så kunne Golden State udligne og senere skaffe sejren i overtiden.

Golden State er dermed det første hold siden Los Angeles Lakers i sæsonen 1987-1988, som allerede i februar er klar til slutspillet senere på sæsonen.

Holdet har også den bedste statistik efter 58 kampe i grundspillet, hvor kun fem er tabt.

Warriors nærmer sig rekord med 41. hjemmesejr i træk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: