Utroligt han overlever: Surfer tæsket af kæmpebølger

En surfer blev gentagende gange gennemtævet af gigantiske bølger, men han slap mirakuløst med livet i behold. Se de utrolige optagelser her

Her kommer Toby Cunningham i alvorlige problemer. Video: Newsflare

Surferen Toby Cunningham fik sig noget af en oplevelse, da han begav sig ud på vandet i Praia do Norte i portugiske Nazare.

Området er berygtet for sine enorme bølger, og det var heller ingen undtagelse, da Cunningham besluttede sig for at tage en ridetur på bølgerne 7. februar i år.

Flotte men også skræmmende optagelser viser, hvordan Toby Cunningham tæmmer en mega-bølge nogenlunde, men ender med at blive opslugt af den og væltet af brættet.

Anden sport Officielt: Her rider han verdens største bølge

Herefter bliver han smadret af den ene gigantiske bølge efter den anden.

Alt imens Cunningham kæmper for at holde sig oven vande, sejler hans makker rundt og leder efter den hårdtprøvede surfer i bestræbelserne på at samle ham op og sejle ham i sikkerhed.

Det er lettere sagt end gjort, men efter et par minutters kamp med bølgerne, bliver Cunningham sejlet på land ganske uskadt.

Anden sport Surfer sætter mulig rekord: 'Flyver' 200 meter

Oplevelsen ville formentlig være skræmmende for de fleste af os, men Toby Cunningham havde det tilsyneladende fint med det.

- Jeg elsker det, når jeg ikke har kontrol over, hvad der sker med mig under vandet, og havet bare gør, hvad det har lyst til, sagde Cunningham efterfølgende ifølge AP.

Se de flotte og frygtindgydende optagelser af Cunninghams kamp med bølgerne i videoen øverst i artiklen.

Nazare er surfernes Mekka. Her er det surferen Andrew Cotton, der får prygl af en enorm bølge. Video: Newsflare

Her er det den rutinerede surfer Tom Lowe, der får bank af Nazare-bølgerne.

12 kommentarer
Vis kommentarer