Vanvittigt: Er det Zlatans ukendte tvilling?

Basketballspilleren Nihad Djedovic er ved flere lejligheder blevet forvekslet med fodboldstjernen Zlatan Ibrahimovic og med god grund

Her ses basketballspilleren Nihad Djedovic og Zlatan Ibrahimovic. Kan du se forskel? I så fald er Djedovic til venstre og Ibrahimovic til højre.
Foto: Ritzau Scanpix/AP
Her ses basketballspilleren Nihad Djedovic og Zlatan Ibrahimovic. Kan du se forskel? I så fald er Djedovic til venstre og Ibrahimovic til højre. Foto: Ritzau Scanpix/AP

Den ene er megastjerne, mens den anden 'bare' er basketballspiller, men det kan være svært at se forskel.

På billedet øverst kan du se ligheden mellem Nihad Djedovic og Zlatan Ibrahimovic.

Djedovic er en af stjernerne på Bayern Münchens basketballhold, mens Zlatan aldrig har optrådt i tysk sport men til gengæld har en glorværdig international fodboldkarriere.

Ifølge The Sun har Djedovic forholdt sig til den store lighed mellem ham og Zlatan. Han hæfter sig ved, at de begge er født i det østlige Europa.

- Han har noget balkanske eller eks-jugoslaviske gener, så jeg tror, at folk ser noget i mig, som de ser i ham, har han udtalt til Turkish Airlines Euroleague ifølge The Sun.

Folk tagger mig
På trods af den store lighed mellem basketballspilleren og fodboldstjernen er der faktisk ni års forskel på de to. Zlatan Ibrahimovic er 37 år, mens Djedovic blot er 28 år.

- Siden jeg har ladet mit hår gro, så tagger folk mig på Instagram eller Twitter eller andet hver dag, siger Djedovic.

Djedovic var på ferie i Paris, hvor Ibrahimovic spillede i fire sæsoner. I den franske hovedstad blev han konstant stoppede af folk, der ville have billeder med basketballspilleren. De troede nemlig, at han var selveste Zlatan Ibrahimovic.

Djedovic har i løbet af sin karriere tørnet ud for blandt andet FC Barcelona og Galatasaray. Lige nu spiller han i den tyske storklub Bayern München. Han har blandt andet to tyske mesterskaber og et spansk mesterskab på cv'et som de største bedrifter.

Den svenske verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic har dog en del flere titler end sin dobbeltgænger. I løbet af karrieren er den 37-årige angriber blandt andet blevet italiensk mester tre gange med Inter, to gange hollandsk mester med Ajax og spansk mester med FC Barcelona.

Da Zlatan tørnede ud for FC Barcelona fra 2009 til 2011. I samme periode scorede Djedovic point for den spanske storklub i basketball.

Medie: Zlatan klar for storklub

Årtusindets største dommerfejl: Svært at acceptere karrierestop

Zlatan forarger til gallafest: - Unødvendigt

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind