Vild knockout: Tjente 6,3 millioner i sekundet

Historiens hurtigste sejr i MMA blev godt betalt i Las Vegas

Kan man lide penge, så var der god grund til at smile i det irske skæg i verdens korteste titelkamp i UFC (Foto: AP)
Kan man lide penge, så var der god grund til at smile i det irske skæg i verdens korteste titelkamp i UFC (Foto: AP)

Mange danskere ærgrede sig i weekenden over Patrick Nielsens nemme sejr mod Rudy Markussen allerede i 3. omgang, men faktisk var der tale om en lang kamp til få penge, hvis man sammenligner med en kamp i weekenden i den brutale sport MMA/Ultimate Fighting.

Her vandt den irske UFC-mester Conor McGregor i Las Vegas historiens hurtigste sejr i en titelkamp, da han efter 13 sekunder knockoutede brasilianske José Aldo, der ellers ikke havde tabt siden 2005.

Nu melder USA Today, at McGregor tjente særdeles godt på kampen - faktisk skulle han tjent hele 82,3 millioner kroner på opgøret eller 6,33 millioner kroner i sekundet.

Foreløbig tænker ireren dog ikke på, hvem han skal møde næste gang. I stedet tager han hjem til Irland for at fejre jul.

- Når du rejser meget rundt, så bliver julen mange gange taget fra dig, men denne gang vil jeg fejre jul hjemme, siger McGregor til Irish Mirror.

- Jeg har arbejdet knaldhårdt i år, og det har været et vildt år, så nu ser jeg bare frem til at komme hjem og pynte juletræ med min kæreste, bruge tid med familien og spise god, god mad, siger McGregor.

Ronda Rousey fik en særdeles hård medfart af Holly Holm. (Foto: AP) MMA Smadret Ronda Rousey: Jeg kan ikke spise et æble

Foto: AP MMA Topchefer enige: MMA-dronningen skal have hævn

Conor McGregor har tidligere smadret tyske Dennis Siver (Foto: AP)
Conor McGregor har tidligere smadret tyske Dennis Siver (Foto: AP)

I dansk MMA bliver der også gået hårdt til den - se albue blive smadret i baghovedet på modstander her:

Og måske bliver der større julegaver til kæresten gennem otte år Dee Devlin.

- Jeg har kun haft én drøm. At være i stand til at fritage hende for arbejde og give hende alt, hvad hun nogensinde har ønsket sig og rejse rundt i verden med hende, siger McGregor.

Slaget, der knockoutede den stærke brasilianer, men ifølge ireren selv, så var det et specielt slag, der afgjorde det.

- Der var ikke noget kraft, men det var præcist, lyder det fra den nye mester.

Se her, hvordan Patrick Nielsen knockoutede Rudy Markussen i 3. omgang i pay-per-view-kampen natten mellem lørdag og søndag:

58 kommentarer
Vis kommentarer