Vilde billeder: Wrestling-babe slået til blods

Wrestleren Dana Brooke slog tirsdag sit hoved så voldsomt, at kampen måtte afbrydes

Dana Brooke har en fortid som bodybuilder. Tirsdag kom hun slemt til skade under en wrestling-match. Foto: Frank Jansky/Icon Sportswire via Getty Images
Dana Brooke har en fortid som bodybuilder. Tirsdag kom hun slemt til skade under en wrestling-match. Foto: Frank Jansky/Icon Sportswire via Getty Images

Der var drama for alle pengene, da wrestling-stjernen Dana Brooke natten til tirsdag dansk tid gik i ringen mod Sarah Logan i Staples Centre i Los Angeles.

Den stort anlagte kamp blev nemlig afbrudt før tid af dommeren, da 30-årige Brooke, hvis borgerlige navn er Ashley Mae Sebera, fik en dyb flænge i ansigtet.

Uheldet skete, da Logan sendte sin modstander ud i ringhjørnet. Flere amerikanske medier skriver, at Dana Brooke slog sit hoved imod stolpen, og kampens dommer så sig lynhurtigt nødsaget til at afbryde dysten, fordi blodet fossede fra Brookes ansigt.

Heldigvis var Dana Brooke i stand til at forlade ringen på egen hånd, efter hun havde fået hjælp. Men wrestling-stjernen har i skrivende stund stadig til gode at give lyd fra sig på de sociale medier.

Sådan så det ud, da Dana Brooke forlod ringen.

Kampen var i øvrigt en del af optagelserne til det populære tv-program RAW, der bliver produceret World Wrestling Entertainment (WWE). Det er fortsat ikke sikkert, om optagelserne bliver brugt i den kommende show.

Dana Brooke skrev kontrakt med WWE i 2013. Hun blev forfremmet til at være en del af RAW-holdet i 2016.

I 2017 mistede hun på tragisk vis sin kæreste, bodybuilderen Dallas McCarver, der blev fundet død i sit hjem i Florida. McCarver blev kvalt under et måltid.

Sport og Spil Fra bistandsklient til milliardær: Sådan reddede han sin sport

Foto: /ritzau/ Sport og Spil Husker du? Her er de glemte sportsstjerner

Kellen Winslow Jr. kan formentlig se frem til et liv som indespærret. Foto: Ritzau Scanpix NFL Voldtog hjemløs kvinde: Dømt for uhyggeligt overgreb

Carlos Zamora sparker også til Viaplay. Foto: Tariq Mikkel Khan MMA Tv-kendis i frådende angreb: - Fuck jer!