Voldsom brøler under live-show: Gav pris til den forkerte

Arrangørerne af finsk sports-show nægtede at lytte til en mand, der blev hevet med backstage for at modtage pris, der var tiltænkt en anden

Spydkasteren Tero Pitkämäki (til højre) blev hyldet ved showet. I det tilfælde ramte arrangørerne rigtigt...(Foto: All Over Press)
Spydkasteren Tero Pitkämäki (til højre) blev hyldet ved showet. I det tilfælde ramte arrangørerne rigtigt...(Foto: All Over Press)

Jukka Viitasaari er i Finland et kendt navn som en anerkendt træner, fysioterapeut og massør.

Han har gennem en menneskealder arbejdet med sportsstjerner som Sergej Bubka, Mika Salo og Kimi Räikkönen.

Derfor var der ingen indvendinger mod, at han ved tirsdagens finske pendant til Sport 2015 skulle på scenen og hædres for sin mangeårige indsats for finsk idræt.

Sådan gik det bare slet ikke.

For Viitasaari var slet ikke til stede. Eller...det var han. Det var bare ikke ham. Alligevel havnede han næsten på scenen.

Forvirret? Det var han også. Begge to.

Problemet for arrangørerne af showet var, at de nede i salen under det direkte transmitterede tv-show hev fat i en mand med samme navn. Nemlig chefen for Mediernes Centralforbund i Helsinki...

- Jeg sad ved bordet i salen, da en kvinde fra arrangørens side pludselig kom og trak mig i armen. Hun sagde, at det var på tide at give en overraskelses-pris. Jeg sagde: I har fat i den forkerte mand, jeg har ingenting med sport at gøre. Men hun insisterede og sagde, at tiden var knap, eftersom det var et live-show, fortæller han til avisen Hufvudstadsbladet.

Prisvinder end ikke inviteret
Han blev trukket med bag scenen og tilbudt pudder i ansigtet, mens stadig mere forvirrede Viitasaari igen påstod, at de havde fat i den forkerte mand. Igen fik han at vide, at der ingen tid var at spilde...!

Her var det, Viitasaari fik ideen, at nogen lavede sjov med ham.

- Jeg endte med at give prisen tilbage til arrangørerne, og de blev meget overraskede. Jeg synes, det er meget kedeligt for den rigtige prisvinder, og jeg håber, der bliver rettet op på det, siger han.

Så skulle man tro, at den rigtige Viitasaari så blev hevet med om bag scenen. Her opstod så et nyt problem for arrangørerne: Manden, der skulle have prisen, var slet ikke blevet inviteret.

- Jeg er netop flyttet til Kuopio, og det er ikke sikkert, arrangørerne var klar over det. Jeg ved ærlig talt ikke, om jeg er skuffet eller såret. Det er klart, at jeg gerne ville have været der og modtaget prisen, men hovedsagen er vel, at der rettes op, siger han til Ilta-Sanomat.

Finnerne slap for en decideret ydmygelse på scenen under selve showet, men ellers kunne forvirringen minde en hel del om Miss Universe kort før jul, hvor komikeren og tv-værten Steve Harvey kom til at udråbe den forkerte vinder.

Se indslaget herunder

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen