Voldsom udvikling på storhold: Smider kæmpestjerner på porten

Storholdet, der har været i NBA-finalerne tre år i træk, har sagt farvel til flere kæmpestjerner torsdag

Både Frye og Rose er fortid hos Cleveland. Foto: AP
Både Frye og Rose er fortid hos Cleveland. Foto: AP

Natten mellem torsdag og fredag amerikansk tid er der deadline for handler i dette års udgave af verdens bedste basketball-liga, NBA.

I timerne op til deadline har Cleveland Cavaliers været mest aktiv. Holdet har blandt andre byttet stjernerne Derrick Rose, Dwyane Wade og Isaiah Thomas for at få yngre kræfter ind i truppen.

Cleveland har været inde i en sløj periode på det seneste, som har betydet, at holdet er faldet fra i NBA's topkamp.

Holdet fra Ohio prøver på samme tid at overtale superstjernen LeBron James til at forlænge sin kontrakt, der udløber efter sæsonen.

Lebron James kan få mange nye legekammerater i den nye NBA-sæson. Foto: AP
Lebron James kan få mange nye legekammerater i den nye NBA-sæson. Foto: AP
 

Blandt de mange handler har holdet sendt point guard Isaiah Thomas og forward Channing Frye til LA Lakers i bytte for guard Jordan Clarkson og forward Larry Nance Junior.

Også 36-årige Dwyane Wade, der tidligere har vundet titlen som mest værdifulde spiller i NBA-finalerne, har fået en billet ud af Cleveland.

Han skal nu tørne ud for Miami Heat, som han tidligere har vundet NBA-titlen med.

Cleveland har også hentet Rodney Hood fra Utah Jazz og George Hill fra Sacramento Kings, mens holdet har sendt Iman Shumpert til Sacramento.

Forward Jae Crowder og NBA's mest værdifulde spiller fra 2011, Derrick Rose, er blevet sendt til Utah. Dermed har Cleveland sendt seks spillere, mere end et helt hold af stjerner og topspillere, ud af Ohio.

Dwayne Wade (i hvid) er også fortid i Cleveland. Foto: AP
Dwayne Wade (i hvid) er også fortid i Cleveland. Foto: AP
 

Mest overraskende er det, at Cleveland har sendt Isaiah Thomas væk.

Den lille point guard har været skadet i starten af sæsonen, efter at han var en del af en meget omtalt byttehandel med stjernen Kyrie Irving, som skiftede fra Cleveland til Boston Celtics inden sæsonen.

Thomas vendte tilbage på banen for adskillige uger siden, men han fik aldrig rigtig spillet til at fungere.

Manageren for Cleveland Cavaliers, Koby Altman, siger, at de nye spillere vil tilføje 'atletiske evner, energi og højde' til holdet.

- Disse handler skal også reflektere, at vi fortsat vil investere i vores trup. Det skal hjælpe os med at udvikle os mere, så vi kan være med på højeste niveau, siger Altman ifølge nyhedsbureauet AFP.

NBA-stjernen LeBron James satte natten til onsdag en imponerende milepæl. Foto: AP Anden sport LeBron James sætter vild rekord i NBA

Mirotic har været med på hele sejrsstimen. Foto: AP Anden sport Hæderkronet hold vinder alt - men det er så dumt

Enes Kanter er en af de store profiler i New York Knicks, hvor han med en årsløn på 130 millioner kroner er klubbens højst betalte. Foto: AP/Tony Dejak Anden sport NBA-stjerne fornærmede præsidenten: Kræver ham fængslet i fire år

2 kommentarer
Vis kommentarer