Wrestling-konge indlagt: 'Meget alvorligt!'

WWE-kongen er blevet akut indlagt. Situationen er 'meget alvorlig'

Ric Flair er blevet indlagt på et amerikansk hospital. Foto: Ritzau Scanpix.
Ric Flair er blevet indlagt på et amerikansk hospital. Foto: Ritzau Scanpix.

Den internationale wrestling-scene er i chok efter nyheden om, at WWE-legenden Ric Flair er blevet indlagt med alvorlige og akutte helbredsproblemer.

Det skriver blandt andre underholdningsmediet TMZ og engelske Daily Mirror.

Flair, der angiveligt befandt sig i nærheden af den amerikanske by Atlanta, blev torsdag morgen indlagt akut, efter at han i første omgang havde henvendt sig på skadestuen.

Situationen beskrives ifølge TMZ som 'meget alvorlig', uden at der kommes nærmere ind på, hvad der mere præcist er galt med det 70-årige wrestling-ikon.

Efterfølgende har Conrad Thompson, der danner par med Ric Flairs datter, Megan, dog beroliget stjernens fans med, at indlæggelsen var planlagt før næste uges All Action Wrestling Starrcast i Las Vegas. Det skriver Daily Mirror.

Disse oplysninger er dog endnu ikke bekræftet af hverken Ric Flairs egne repræsentanter eller WWE.

Det er ikke første gang, den er gal med Flairs helbred.

Tilbage i 2017 blev Ric Flair placeret i kunstig koma i 17 dage, da han pådrog sig en revnet tarm.

Dengang var stjernen i overhængende livsfare, men han kom sig i en grad, så han året efter kunne indgå ægteskab med sin mangeårige kæreste, Wendy Barlow.

I februar kunne 'Nature Boy', der altid har givet den med maksimal høj cigarføring, så fejre sin 70 års fødselsdag med et brag af en fest, hvor blandt andre NBA-legenderne Charles Barkley og Dennis Rodman og den tidligere sværvægtsverdensmester Evander Holyfield var blandt gæsterne.

Ric Flair har i en mere end 40 år lang wrestling-karriere vundet et hav af titler, og har også optrådt som en særdeles farverig manager for andre wrestlere.

Se også: Alle wrestlingfans hadede ham - nu er han død

45 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere