Zlatan taber til Borg: Jeg burde være 1, 2, 3, 4 og 5!

Björn Borg er Sveriges største idrætsnavn nogensinde - det passer ikke Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er kåret til Sveriges næststørste idrætsperson nogensinde (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er kåret til Sveriges næststørste idrætsperson nogensinde (Foto: AP)

Zlatan bryder sig bestemt ikke om at tabe. Og at blive nummer to, føles ifølge Zlatan Ibrahimovic ligesom at tabe.

Den svenske avis Dagens Nyheter har lavet en top 150 over de største svenske sportsnavne nogensinde. Og her må den karismatiske og geniale angriber tage til takke med 2. pladsen. Umiddelbart en flot placering, når den eneste, der ligger højere placeret er en 11 dobbelt Grand Slam-vinder i tennis.

Da avisen overbringer nyheden og lykønskningen til Zlatan, lyder svaret:

- Tak, men at blive nummer to, er ligesom at komme sidst!

Tak for kaffe. Ikke megen taknemmelighed at spore hos PSG-angriberen, der har sat rekorden for flest mål på det svenske landshold og har spillet i storklubber som Ajax Amsterdam, Juventus, Milan, Inter og Barcelona.

Zlatan Ibrahimovic er nu milliardær (Foto: AP) Fransk fodbold Så rig er Zlatan nu

Zlatan Ibrahimovic er ikke lige frem en mand, der ved, hvad han vil have, når det handler om bolig. Han har flyttet hele tre gange i sin tid i Paris. (Foto: ZUMA Press) Fransk fodbold Zlatan lægger kassen: Flytter til kæmpelejlighed

Avisen spørger så, hvordan en personlig Zlatan-top fem ville se ud, hvis han måtte pege på de fem største svenskere. Dertil kan der kun være et svar.

- På den liste er jeg nummer 1, 2, 3, 4 og 5 - med al respekt for de andre, lyder det vanligt kækt for Zlatan, der har vundet ligaguld i Holland, Italien (hele seks gange), Spanien og Frankrig.

Men det er altså ikke nok til at tage titlen fra tennislegenden Björn Borg, som selv tidligere har rost Zlatan og kaldt ham Sveriges største stjerne og sagt, at Zlatan var større end Ikea.

- Björn Borg er en cool person og en levende legende, lyder serven tilbage til den 58-årige tennis-pensionist fra den 33-årige landsmand.

Fransk fodbold TV: Bedste redning i karrieren: Her stoppes Zlatan af dansker

Der kommer mange ornde og skøre ord ud af Zlatans mundtøj. Og det er til stor underholdning for mange. (AP/Claudio Bresciani) Sport De zlataniske vers: 26 vilde Zlatan-citater

Se danske Jonas Lössl lave klasseredning mod Zlatan

Se Zlatan bryde rammerne: Scorer og jubler i samme moment

0 kommentarer
Vis kommentarer