Ekstra Bladet Sport Awards: Sportens største følelsesudbrud

Døm selv: Tre sportsfolk i affekt foldede frustrationerne ud for rullende kameraer i året der gik. Skru ned for lyden, før du klikker indJo, sport handler i den grad om følelser. Fra gigantisk glæde over neglebidende nervøsitet og elevatorture til kulkælderen til raketbårne raseriudbrud.

Her følger tre klip fra årets følelseskarrusel. Hvem er mest i affekt?

Man kan brokke sig. Og så kan man VIRKELIG brokke sig.

Elmar Bjarnason
Uden at Award-redaktionen har kunnet dechifrere de måske nordatlantiske eder, der måtte være kommet ud af Elmar Bjarnasons islandske vulkan af en mund, så var det nok til, at han teknisk set fik sit tredje gule kort af DBU efter kampen mellem AaB og Randers, hvor de to første i slutfasen blev vekslet til et rødt. Dermed fik han fire ekstra strafpoint.

Randersspilleren tændte først af på AaBs Kasper Kusk, som han mente trak tiden ud, derefter på linjedommeren og endelig på dommer Lars Christoffersen, der senere betegnede Bjarnasons opførsel som usportslig.

Under alle omstændigheder fik Bjarnason i den grad luft for sine frustrationer, som du kan se her:

TV: Rødt drama i Randers - én slap, en måtte udLars Rasmussen
Den tidligere landsholdsspiller i håndbold, Lars Rasmussen, er en temperamentsfuld herre. Og der er ikke blevet mindre af det, efter at den lille fløjspiller er gået trænervejen. TV2 Nord fulgte ham tæt, da han var blevet cheftræner for Vendsyssel Håndbolds kvindehold, og det gik ikke, ahem, helt stille af, da han i en pause evaluerede sine pigers indsats.

- What the fuck is going on?

Brøler den bette mand med en decibelstyrke, der tangerer byens brandalarm.

Hør hans gigantiske vredesudbud 2.20 minutter henne i følgende klip HERSøren Larsen
Søren Larsen fra AGF var i et andet toneleje man absolut ikke mindre rystet, da han skulle evaluere en måske meget afgørende offside-kendelse efter AGF’s nederlag i Brøndby.

I slutningen af interviewet med DR’s Henrik Liniger nærmer den lange angriber sig tilsyneladende grådens rand, da han erklæret sig rystet og derefter vender ryggen til mikrofonen for at få styr på sine følelser.

Se Søren Larsens interview HER

Se flere awards her:

Se også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets syrligste målmandsdropSe også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets største fumlekongerSe også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets lækreste sportsbabe

0 kommentarer
Vis kommentarer