Drabeligt dilemma: Supersol eller gudesport

Der er ingen grund til at risikere en solskoldning ude i påskesolen. Der er masser af gudesport i dit TV påskedag

Der er absolut ingen grund til at forlade sofaen, selvom termometret viser høje temperaturer påskedag.

Hvis du vælger sofaen, er der nemlig et væld af fede sportsbegivenheder i dit TV.

Kevin Magnussen har allerede været i aktion, hvor han kørte en noget skuffende 13.plads hjem i Formel 1-grand prix'et i Shanghai.

Se også: SLUT: Matchfakta Norwich-LiverpoolSe også: Chelsea i choknederlag: Matchbold Liverpool

Men Magnussen er blot forretten. Snart starter en dag i det engelske fodboldmesterskabs tegn. Klokken 13 kan Liverpool nemlig sømme konkurrenten Chelseas ligkiste godt til, når de på udebane mod Norwich skal forsøge at vinde deres 11. kamp i træk. Med en sejr kan de lægge sig i en stabil position til at hjemtage deres første engelske mesterskab i 24 år, efter Chelsea dummede sig på hjemmebane lørdag mod bundholdet Sunderland.

Se også: TV: Se Girouds genialitet i Arsenal-sejr

Klokken 15.05 skal Arsenal forsøge at forblive i kampen om Champions League-pladserne, når de spiller på udebane mod nedrykningsaspiranterne fra Hull, og klokken 17.10 er det 'de røde djævle' fra Manchester Uniteds tur til desperat at forsøge at kæmpe sig til den sjetteplads, der giver adgang til Europe League næste år. Moyes drenge spiller på udebane mod de direkte konkurrenter fra Everton. Alle tre Premier League-kampe bliver vist på TV 3 Sport 2.

Se også: TV: Denne dommerfejl kostede OB point

Hvis du hellere vil se dansk fodbold, er der to muligheder i dag. Klokken 15 tager FC Vestsjælland mod OB i en kamp, der kan give begge hold vigtig luft til stregen. Den kan du se på Canal 8.

Se også: TV: Drømmemål sender AaB mod guldet

Klokken 17 er det så Superligaens duks AaB, som kan trække yderligere fra i toppen, når de tager i mod Randers. Kampen bliver vist på TV 3 Sport 1.

Se også: Fuglsang: Jeg er god nok til podiet

Hvis du bliver træt af fodbold, kan du zappe over på Eurosport fra klokken 14, hvor cykel-klassikeren Amstel Gold Race bliver vist. Her er der gode chancer for en dansk topplacering, da både Jakob Fuglsang og Chris Anker Sørensen begger melder om storform.

Se også: Landin kåret som årets landsholdsspiller

Der er også både kvinde -og herrehåndbold i dit TV. Klokken 17.05 viser TV2 topkampen i kvindeligaen mellem Randers og FC Midtjylland, og når den er slut, kan du zappe over på TV 3 Sport 1, hvor Niklas Landins, Rhein Neckar-Löwen tørner sammen med mægtige FC Barcelona med Jesper Nøddesbo på holdet i en drøm af en Champions League kamp.

Det bliver lidt af en sportssøndag!

0 kommentarer
Vis kommentarer