Annonce:
Annonce:

Spænd musklerne: Tør du lægge arm med dem her?

Lørdag er landets 12 stærkeste mænd klar til at kæmpe om den ærefulde titel som 'Danmarks Stærkeste Mand'. Ekstra Bladet sender live fra den benhårde konkurrence

Her kan du få en forsmag på de konkurrencer, som deltagerne skal dyste i. Optagelserne er fra kåringen af 'Fyns Stærkeste Mand'.
Annonce:

Der er utvivlsomt dømt både blod, sved, råben og prusten, når landets 12 stærkeste mænd lørdag aften tørner sammen i den ultimative herredyst om at blive 'Danmarks Stærkeste Mand'.

Henover sommeren er de tre stærkeste atleter fra henholdsvis Fyn, Jylland og Sjælland blevet fundet ved kvalifikationsstævner, og nu skal den ultimative test så stå.

TV: Her er Danmarks vildeste muskler

Atleterne skal kæmpe sig igennem seks benhårde discipliner, før en af dem til sidst kan spænde musklerne og løfte trofæet som vinder.

De 12 'brød' skal blandt andet læsse objekter på 120 kilo op på en høj platform, løfte en massiv træstamme på 130 kilo gentagne gange over hovedet og afprøve deres maks i den klassiske disciplin 'dødløft'.

TV: Her er opskriften på Danmarks største muskler

Derudover skal deltagerne ud i en såkaldt 'farmers walk' med to metalkufferter af hver 150 kilo, kæmpe ansigt til ansigt med en 80 kilo tung håndvægt løftet i en arm og i krig med fem store runde sten på op til 180 kilo.

Det er DFSA, Danish Federation of Strength Athletes, der står bag arrangementet, som afholdes i Svendborg.

Ekstra Bladet TV sender live fra hele konkurrencen, og du kan følge med fra klokken cirka 18.30.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: