8/100 sek fra en VM-billet

Andreas Martinsen kan i morgen blive den 4. danske VM-deltager

Andreas Martinsen er tæt på, men alligevel langt fra VM i Beijing (Polfoto)
Andreas Martinsen er tæt på, men alligevel langt fra VM i Beijing (Polfoto)

Det er ingenting, men indtil videre er VM i Beijing alligevel langt væk.

Århus 1900's Andreas Martinsen er en af dem, som  i morgen har kniven på struben, hvis han skal nå slutte sig til VM-trioen, klubkammeraten Sara Slott Petersen, Stina Troest, Amager og Andreas Bube, Bagsværd fra en billet til årets største sportsbegivenhed i den tidligere og kommende kinesiske OL-by.

8/100 sekund skal han forbedre sig og klemt inde mellem de to skrappe udlændinge, Sekou Kaba, Canada og Jarret Eatoon, USA skal sætte dansk rekord med en tid 13,45 sek eller hurtigere for at opfylde VM-kravet, der skal opfyldes senest søndag.

Han er ikke den eneste til VM-eksamen.

Også arrangøren Sparta har emner til VM-eksamen i form af Ole Hesselbjerg i 3000 m forhindringsløb og Rasmus W. Jørgensen i stangspring, der er henholdsvis godt fem sekunder og 10 cm fra at få udstedt en VM-billet.

Stævnedirektør Henrik Paulsen har samlet det fornemste felt i 11 år i spidsen for Danmarks eneste levedygtige internationale stævne med Sara Slott Petersen som det store navn på plakaten på 400 m hæk, hvor hun som 3'er på verdensranglisten løber mod nr. 8, Georganne Moline, USA g nr. 20 på den samme liste, Maghan Beesley, Storbritannien samt Stina Troest, der ud over VM også har klaret kravet til næste års OL i Rio de Janeiro. 

0 kommentarer
Vis kommentarer