Døden kommer fra alle sider i 'Blade Runner'-sag

Persongalleriet omkring drabsmanden Oscar Pistorius er lige til en Hollywood-film

Oscar Pistorius er anklaget for overlagt mord på sin kæreste Reeva Steenkamp. (Foto: PA)
Oscar Pistorius er anklaget for overlagt mord på sin kæreste Reeva Steenkamp. (Foto: PA)

Hvis ikke persongalleriet omkring Oscar 'Blade Runner' Pistorius og drabet på hans kæreste, den 29-årige fotomodel Reeva Steenkamp, var kulørt nok, så træder dommeren fra kautionshøringen, Desmon Nair, nu til.

Men lad os starte fra toppen. Først er der drabsmanden selv - Oscar Pistorius. Den 26-årige benamputerede OL-helt står anklaget for overlagt mord på Reeva Steenkamp, der blev dræbt med tre skud natten til 14. februar. En verdensberømt atlet og sydafrikansk folkehelt dræber sin kæreste, der er berømt fotomodel. Kulørt nok i sig selv, men det var kun indtil anklagemyndighedens efterforskningsleder Hilton Botha trådte op i vidneskranken.

Læs mere:

Se også: Blade Runner i sorg: Mindeceremoni for kæresten

Botha var rystende usikker, og lokale medier gravede lidt i Bothas historie. Det viste sig, at manden selv er anklaget for ikke mindre en syv mordforsøg, efter han - som anklagen lyder - i fuld tilstand og med et par kolleager skød efter en minibus/taxa. Selv forklarer Botha, at de blot forsøgte at stoppe minbussen/taxaen, fordi der sad en mordmistænkt om bord.

Da den storm havde lagt sig, blev det kendt for offentligheden, at Oscar Pistorius' bror, Carl Pistorius, skal for retten i marts for ... uagtsomt manddrab. Carl Pistorius var i 2009 indblandet i en færdselsulykke, hvor en kvindelig motorcyklist mistede livet.

Se også:

Se også: Fup og fakta: Blade Runner-sagen skåret ud i pap

Efter ovenstående afsløringer har der været lidt stille omkring sagen siden Oscar Pistorius' løsladelse mod kaution i fredags. Men ikke længere - nu træder dommer Desmond Nair, samme Nair der afsagde kautionsdommen, til.

Dommer Nair er nemlig i familie med den kvinde, der i weekenden i Sydafrika dræbte sine to børn og efterfølgende begik selvmord. Nair har i dag bekræftet overfor Associated Press, at kvinden er, eller rettere var, hans kusine. Hun tog sit liv ved at indtage et gift stof og tog formentlig sine børn af dage på samme måde.

1 af 4 Carl Pistorius, Oscars bror, skal for retten for uagstomt manddrab i forbindelse med en færdselsulykke. (Foto: AP)
2 af 4 Hilton Botha, der nu er tidligere efterforskningsleder i sagen mod Oscar Pistorius, er selv anklaget for syv forsøg på manddrab. (Foto: AP)
3 af 4 Dommer Desmond Nair er i familie med en kvinde, der dræbte sine børn og efterfølgende sig selv. (Foto: All Over)
4 af 4 Oscar Pistorius er anklaget for overlagt mord på sin kæreste Reeva Steenkamp. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere