Blade Runner i sorg: Mindeceremoni for kæresten

Oscar Pistorius afholder i aften en privat mindeceremoni for sin afdøde modelkæreste, han er sigtet for drabet på

Oscar Pistorius vil markere sin kærestes død ved en privat ceremoni (Foto: AP)
Oscar Pistorius vil markere sin kærestes død ved en privat ceremoni (Foto: AP)

Den sydafrikanske atletikstjerne Oscar Pistorius vil ved en privat ceremoni i aften mindes sin kæreste, modellen Reeva Steenkamp, som han dræbte ved en skudepisode den 14. februar i år. Det meddeler den drabssigtede løbers presseagent.

- Oscar har bedt om at afholde en mindeceremoni, da han fortsat befinder sig i en tilstand af dyb sorg over tabet af sin partner.

Læs også:

Se også: Fup og fakta: Blade Runner-sagen skåret ud i pap

- Da det er et følsomt emne har Oscar ønsket en privat ceremoni sammen med folk, som deler hans tab, heriblandt hans familiemedlemmer, som kendte og elskede Reeva som en af deres egne, står der blandt andet i pressemeddelelsen, som er sendt ud, efter det kom frem i medierne, at ceremonien ville finde sted.

Oscar Pistorius er i sit hjemland sigtet for overlagt mord på Reeva Steenkamp i en af de mest opsigtsvækkende drabssager i Sydafrika. Ifølge anklageren skulle Pistorius have dræbt Steenkamp i hans hus i Pretoria.

Læs også:

Se også: Fodboldspiller beskylder Pistorius for trusler

Pistorius fastholder, at der ikke er tale om overlagt mord, men at han midt om natten forvekslede Steenkamp med en indbrudstyv, og derfor affyrede de dræbende skud mod toilettet, hvor Steenkamp befandt sig.

Pistorius, som blev verdensberømt under tilnavnet Blade Runner, da han som den første handikappede atletikudøver deltog ved De Olympiske Lege i London i 2012, blev løsladt mod kaution i fredags.

Han skal møde i retten igen den 4. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere