Fodboldspiller beskylder Pistorius for trusler

Den mordsigtede Oscar Pistorius var i efteråret 2012 involveret i en historie om jalousi og trusler

Oscar Pistorius er blevet løsladt mod kaution i sagen om drabet på hans kæreste, Reeva Steenkamp. Mandag dukkede en gammel historie om trusler op igen. (Foto: AP)
Oscar Pistorius er blevet løsladt mod kaution i sagen om drabet på hans kæreste, Reeva Steenkamp. Mandag dukkede en gammel historie om trusler op igen. (Foto: AP)

En flere måneder gammel historie om trusler er dukket op igen, efter at atletikstjernen Oscar Pistorius er blevet sigtet for overlagt mord på sin kæreste, modellen Reeva Steenkamp.

Den tidligere fodboldspiller og tv-vært Marc Batchelor rippede mandag op i historien fra efteråret 2012, hvor han beskyldte Pistorius for at have truet med at brække hans ben.

- Han ringede til mig og sagde: 'Din lort, din tøs' alt sådan noget. Han sagde, at han ville fucke mig op, fortalte Batchelor mandag ifølge London Evening Standard til reportere i Sydafrika.

Grunden til de påståede trusler skal have været, at Batchelor blandede sig i en strid mellem Oscar Pistorius og den sydafrikanske forretningsmand Quinton van der Burgh.

Historien dukkede op i sydafrikanske medier i november 2012. Avisen The Star skrev, at Oscar Pistorius angiveligt var rasende af jalousi, da han kom hjem fra OL i London, fordi han havde hørt rygter om, at hans daværende kæreste - modellen Samantha Taylor - havde været ham utro med van der Burgh.

Se også:

Se også: Pistorius' bror også i retten for mord

Pistorius skal angiveligt have konfronteret Quinton van der Burgh i VIP-rummet på galopbanen i Kyalami. Ifølge venner af forretningsmanden fulgte der siden flere truende sms'er fra Pistorius, hvorefter Marc Batchelor - venner med van der Burgh - kontaktede Pistorius.

Batchelor og Pistorius sendte siden fjendtlige sms'er til hinanden, og det var i den forbindelse, at de begge gik til politiet med anklager om, at modparten havde truet. Mandag forklarede Marc Batchelor, at Pistorius havde truet med at brække hans ben.

- Jeg grinede bare af ham og sagde: 'Oscar, jeg kan ikke slå på en mand uden ben', sagde Batchelor mandag om situationen mellem de to mænd, der også blev bragt op på et af sidste uges retsmøder, inden Pistorius fredag blev løslødt mod kaution.

Oscar Pistorius skiftede i efteråret Samantha Taylor ud med den nu afdøde Reeva Steenkamp. Eks-kæresten forklarede i november, at Pistorius var lidt af en 'player'.

- Oscar er bestemt ikke den, folk tror han er. Vi var kærester i halvandet år, fortalte Samantha Taylor dengang til den sydafrikanske avis City Press.

- Oscar kan noget med kvinder. Hun er nok ikke den eneste, han har, sagde Samantha Taylor om Pistorius' forhold til Reeva Steenkamp.

Atletikstjernen afviste dengang at kommentere på sit forhold til de to kvinder.

Se også:

Se også: Pistorius-familie lettet over løsladelsen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere