'Blade Runner' slog kæresten med bat

Atletikstjernen har angiveligt slået Reeva Steenkamp, inden han skød hende på toilettet

Her ses Oscar Pistorius og Reeva Steenkamp sammen, mens alt formentlig stadig var fryd og gammen. (Foto: Elite/PA Photos)
Her ses Oscar Pistorius og Reeva Steenkamp sammen, mens alt formentlig stadig var fryd og gammen. (Foto: Elite/PA Photos)

Der har været mange gisninger og rygter fremme omkring, hvad der præcis skete den fatale aften den 15. februar, hvor Reeva Steenkamp blev skudt og dræbt.

Men nu er der kommet nye oplysninger frem i sagen.

Læs også:

Se også: Reevas bitre papfar: Pistorius kan rådne i helvede

Sydafrikanske Oscar Pistorius knuste sandsynligvis sin modelkærestes kranie med et cricketbat, kort før han valgte at skyde hende på toilettet.

Det har politiet nemlig fortalt hendes familie, ifølge dailymail.co.uk.

Derudover har de sørgende slægtninge fået vist de forfærdelige skader, som battet formentlig har medført samt set skudhullerne fra de 9mm kugler, som hun blev dræbt med.

De oplysninger blev dog ikke fremvist i den forgange uges kautionshøring, hvor det endte med at 'Blade Runner' blev løsladt mod en kaution på 635.000 kroner.

Læs også:

Se også: Pistorius' bror også i retten for mord

Men hvis de oplysninger er sande, så stemmer det ikke overens med atletens edsvorne forklaring om hændelsesforløbet forud for drabet.

Oscar Pistorius forklarede nemlig, at han troede, det var en indbrudstyv, der var ude på toilettet.

Efterfølgende fandt han så ud af, at det var Reeva Steenkamp, der var derude, hvorfor han tog cricketbattet og slog døren op for at komme ud til hende.

Det skulle være årsagen til, at der kom blod fra modellen på battet.

Læs også:

Se også: Blade Runner vil kontakte Steenkamp-familien

Tvivlen omkring brugen af battet er derfor årsagen til, at det lige nu bliver undersøgt af politiet, da det formentligt vil være et af de afgørende beviser for at få 'Blade Runner' dømt for overlagt mord.

Atletikstjernen skal for retten til juni, hvor det skal besluttes, hvordan han skal straffes.

Han har nemlig erkendt at have skudt og dræbt Steenkamp. Han afviser dog, at der er tale om overlagt drab. Han troede, at der var en indbrudstyv på toilettet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere