SLUT: Pistorius' kautionsspørgsmål udsat

Retsmødet om løsladelse mod kaution af Oscar Pistorius er slut

En trykket Pistorius i retten i går (Foto: Eyevine)
En trykket Pistorius i retten i går (Foto: Eyevine)

Igen i dag går det løs i retten i Pretoria, Sydafrika, hvor det skal afgøres, om atletik-stjernen Oscar Pistorius skal kunne blive løsladt mod kaution, efter han i sidste uge skød sin kæreste Reeva Steenkamp, der sad på parrets toilet.

Dagens retsmøde går i gang i dag omkring kl. 8 dansk tid, og den sydafrikanske ben-amputerede OL-atlet Pistorius er allerede ankommet i politibil til retten, ligesom i går med et lagen dækkende hans hoved.

Dagen i dag kommer til at handle om, at anklagerne vil forsøge at bevise, hvorfor de mener, at Blade Runner myrdede sin kæreste, selvom Pistorius i går i en erklæring kaldte det et uheld, at han skød Reeva Steenkamp, som, han fortalte, blev forvekslet med en indbrudstyv.

Se også:

Se også: Pistorius: Jeg skød hende

Anklager Gerrie Nel vil i dag uddybe statens mistanke om, at Steenkamp og Pistorius havde et skænderi inden skuddene faldt, og at hun havde forskanset sig på toilettet, hvor den sydafrikanske løber skød fire gange igennem døren og dræbte den forsvarsløse model.

I går blev han anklaget for overlagt mord, og dommeren sagde allerede i går, at Pistorius' forsvar skal komme med ekseptionelle grunde til, hvorfor Pistorius skal løslades mod kaution.

Ekstrabladet.dk liveopdaterede fra dagens retsmøde. Gense retsmødet i tekst øverst i artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere