Medie: Blade Runner myrdede i doping-rus

Doping er ikke ukendt i atletikkens verdens, og nu bliver doping indblandet i mordsagen omkring Oscar Pistorius

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Oscar 'Blade Runner' Pistorius myrdede sin kæreste i et anfald af 'roid rage' - et raserianfald og hidsigt temperament som bivirking til et stort forbrug af anabolske steroider.

Således lancerer The Sun en teori, der skulle være årsagen til at Oscar Pistorius først gik amok med et cricket-bat og smadrede kraniet på 29-årige Reeva Steenkamp, inden han skød hende fire gange.

Et heftigt alkoholindtag nævnes også i forbindelse med indtagelsen af de mange steroider.

Læs også:

Se også: Trekants-drama bag Blade Runner-mord?

Der skulle være fundet anabolske steroider i Pistorius' hjem, bla. på det badeværelse hvor Blade Runner angiveligt skød og dræbte sin 29-årige modelkæreste. Steenkamp blev dræbt af fire skud fra en nimillimeter pistol tilhørende Oscar Pistorius i de tidlige morgentimer torsdag sidste uge.

I morgen tidlig fortsætter de indledende retshøringer mod den 26-årige OL-helt, der blev anholdt i sit hjem kort efter tragedien havde fundet sted.

Dopingrygterne er ikke noget, som IPC - den internationale paralympiske komite, vil koncentrere sig om.

Se mere:

Se også: Avis: Pistorius skød med pistol på restaurant

- Det er spekulationer i øjeblikket, og det er en kriminalsag, og noget politiet klarer. Vi vil ikke kontakte det sydafrikanske politi, siger Craig Spence, der er kommunikationschef for IPC.

- Hvad vi kan afsløre er, at Oscar Pistorius blev testet to gange i London (i forbindelse med de paralympiske lege, red.) - engang udenfor konkurrence 25. august og en gang efter et løb 8. september.

- Begge tests var negative, siger kommunikationschefen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere