Død løbers indsamling runder 1 mio. pund

30-årige Claire Squires, der faldt død om under weekendens London Marathon, har nu skaffet over en million pund til velgørenhed via donations-hjemmeside

Claire Squires' død har fået hendes net-indsamling til at gå amok. (Privatfoto)
Claire Squires' død har fået hendes net-indsamling til at gå amok. (Privatfoto)

Engelske Claire Squires kollapsede og døde få meter før målstregen under weekendens London Marathon, og siden har der været ekstremt stor interesse for en velgørenhedsindsamling, hun startede før sin død.

Hun oprettede en side på JustGiving.com, hvor man kunne støtte selvmordslinien Samaritans. Squires havde håbet på at indsamle 500 pund - nu har indsamlingen rundet over en million pund (ca. 9,1 mio. kr.), skriver The Sun.

Mere end 70.000 personer fra 60 forskellige lande har doneret penge til den forholdsvist lille organisation, som hjælper folk i sorg eller med selvmordstanker, og det er endnu ikke besluttet, hvad de mange penge skal bruges til.

- Vi har aftalt med Claires familie, at vi på et passende tidspunkt sætter os ned sammen med dem, og diskuterer, hvad de tror, hun ville have ønsket, donationerne skal gå til, siger lederen af Samaritans, Catherine Johnstone, til The Sun.

Claire Squires har selv haft stor sorg i sit liv. I 2001 døde hendes 25-årige storebror Grant af en overdosis. På onsdag begraver forældrene hende ved siden af ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere