Død maraton-løbers indsamling er gået amok

Den afdøde Claire Squire havde håbet på at samle omkring 4.500 kr. ind til velgørenhed - nu har hun rundet fire millioner

Claire Squire skaber store resultater efter sin død. (Privatfoto)
Claire Squire skaber store resultater efter sin død. (Privatfoto)

Claire Squire faldt død om under weekendens London Marathon, da hun manglede løbets sidste sving. Der var førstehjælp til den 30-årige engelske frisør med det samme, men hun var død på stedet.

Hendes død er nu gået verden rundt - specielt det faktum, at hun løb for velgørenhed og den engelske organisation Samaritans. Samaritans hjælper folk i følelsesmæssig nød, depressioner og på randen af selvmord. Og indsamlingen til Samaritans er nu fuldstænding eksploderet.

Læs mere:

Se også: Død maraton-løber skovler penge ind

Selv havde Claire Squire håbet på at kunne rejse 500 engelske pund (4.556 kr, red.), men fortællingen om hendes død, har fået bidragsydere fra hele verden til at støtte indsamlingen. Den har i skrivende stund rundet små fire millioner kr, når man lægger almindelige og Gift Aid-donationer sammen!

Og bidragene haster stadig ind i et tempo på næsten 150.000 kr. i timen!

Ikke ud af det blå
Valget af Samaritans som modtager af Claire Squires støtte kommer ikke ud af det blå. Claires mor arbejdede nemlig som frivillig for organisationen, der havde hjulpet hendes søn og Claires bror Grant, da han fik en depression efter et biluheld med kæresten. Kæresten døde, men Claires bror overlevede. Han endte dog med at tage sit eget liv efter en lang depression.

Se også:

Se også: 30-årig kvinde omkom under London Marathon

Familien har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de takker for den massive støtte, både til Claire og Samaritans.

- Ord kan ikke beskrive hvilket fantastisk, inspirerende, dejlig og determineret menneske, hun var. Hun var elsket af så mange og vil blive dybt savnet af os alle.

Samtidig opfordrede familien til fortsat at donere til Samaritans.

Hvis du har lyst til at støtte Claire Squires indsamling, kan du gøre det her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere