Bolt: Jeg løber 9,4 til OL

Usain Bolt lover på det nærmeste sommerens OL-tilskuere, at han bliver hurtigere end sin egen skygge

Man skal ikke blinke med øjnene, når der bliver skudt til start til OL-finalerne i 100 meter og 200 meter. (Foto: Matin Meissner/AP)
Man skal ikke blinke med øjnene, når der bliver skudt til start til OL-finalerne i 100 meter og 200 meter. (Foto: Matin Meissner/AP)

For fire år siden til OL i Beijing præsterede den jamaicanske supersprinter, Usain Bolt, at vinde guldmedaljer i både 100 meter, 200 meter og 4x100 meter.

Den bedrift lovede han i sidste måned at gentage ved dette års OL i London.

Men som om dette ikke skulle være nok, melder Bolt nu ud, at han forventer at slå sin egen verdensrekord og løbe 100-mteren i en tid på under 9,4 sekunder.

- Folk ser frem til at se mig løbe 9,4 og 19 sekunder (på 200 meter, red.), det er fantastisk. Så jeg arbejder så hårdt som muligt, så jeg kan løbe så hurtigt som muligt, siger Bolt til BBC.

I det hele taget er Usain Bolt ikke bleg for tale sig selv op.

- De vil se min personlighed, se mig nyde det og gøre skøre ting. Men de vil også se disse tider, lyder det fra jamaicaneren, der fortsætter OL-drømmeriet:

Læs også: Usain Bolts makker udelukket på livstid

- Hvis jeg dominerer OL, så bliver jeg en levende legende. En levende legende, der går rundt. Det lyder godt, siger den 26-årige verdensstjerne.

Usain Bolt er lige nu både regerende verdensmester og olympisk mester. Han holder også verdensrekorderne på både 100 meter og 200 meter på henholdsvis 9,58 sekunder og. 19,19 sekunder - begge rekorder forventer han altså at slå i London til august.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere