Hårde tøser ved kvindernes atletik-VM

De flasher tatoveringer, de kæmper - og de smiler. Se stort galleri med de bedste billeder fra kvindernes VM i atletik, hvor fredagen bød på den første verdensrekord

Indendørs-VM i atletik er i gang i Istanbul i Tyrkiet, og allerede fredag aften blev der sat verdensrekord, da ukrainske Nataliya Dobrynska vandt slog favoritterne Jessica Ennis og Tatyana Chernova i kvindernes femkamp og sikrede sig en overraskende guldmedalje.

Dobrynska brød som den første kvinde den magiske grænse på 5000 point og med 5013 point slog russiske Irina Belovas 20 år gamle rekord på 4991 point. Det er kun anden gang, Dobrynska vinder guld - første gang ved OL i Beijing i 2008 snød hun ligeledes favoritterne.

Læs også:

Se også: Se hendes syge atletik-krop

- Jeg kan ikke lide at være favorit. Det er bedre for mig at være i skyggen. Men jeg var sikker på, at jeg kunne gøre det godt her. Jeg har mentalt været klar til denne rekord i lang tid, siger Dobrynska, der kunne tage en chack på en halv mio. kr. med sig hjem for for guldmedalje og verdensrekord.

Den forsvarende mester Jessica Ennis hentede sølv, mens bronzemedaljen gik til litauiske Austra Skujyte. Begge satte nationale rekorder med henholdsvis 4965 og 4802 point.

Se billeder af de hårde, veltrænede femkæmpere m.fl. i VM-galleriet ovenover artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer