Bolt fjollede sig i 200-meter-finalen

Usain Bolt legede sig igennem mændenes 200-meter-semifinale med stort overskud.

Usain Bolt legede sig i smefinalen på 200 m. (AP Photo/Kevin Frayer)
Usain Bolt legede sig i smefinalen på 200 m. (AP Photo/Kevin Frayer)

Usain Bolt er klar til VM-finalen på mændenes 200-meter-distance ved VM i atletik. Jamaicaneren vandt overlegent sin semifinale og er storfavorit til at genvinde titlen.

Hvis Bolt var nervøs inden semifinalen, så skjulte han det meget godt. Jamaicaneren, der tyvstartede i 100-meter-finalen og blev diskvalificeret, virkede enormt afslappet og fuld af selvtillid, da han blev præsenteret inden semifinaleheatet.

Han spillede op for kameraet med karatespark og dansetrin, og da starten gik, fortsætte showet. Halvvejs i løbet var han allerede langt foran og begyndte at kigge sig over skulderen for at se, hvor konkurrenterne lå.

Læs også: Usain Bolt vender flot tilbage i Daegu

Og mens de kæmpede for en finaleplads bag ham, joggede han stille og roligt over målstregen i tiden 20,31, hvilket er mere end et sekund langsommere end hans verdensrekord.

Han forsikrer, at han forlængst har lagt skuffelsen fra i søndags bag sig og nu ser frem mod en ny finale.

- Man vinder en gang imellem, og man taber en gang imellem. Jeg er forlængst ovre det nu. Jeg lavede en fejl, men jeg er nødt til at komme videre, siger Bolt.

Hans værste konkurrenter i finalen bliver nok europamesteren Christophe Lemaitre og den amerikanske sølvvinder på 100-meteren, Walter Dix.