Nye spor i Blade Runner-sagen

Politiet har fået undersøgt brugen af mobiltelefoner fundet hos Oscar Pistorius på drabsdagen

Oscar Pistorius i retten i Pretoria. (Foto: PA)
Oscar Pistorius i retten i Pretoria. (Foto: PA)

Mens Oscar 'Blade Runner' Pistorius render rundt på fri fod mod en klækkelig kautionsbetaling, fortsætter efterforskningen af mordet på Reeva Steenkamp, som blev dræbt af tre skud fra Pistorius' hånd torsdag 14. februar.

Teorier og påstande har der været et hav af siden den tragiske begivenhed kom for dagen. En af disse har været en sms fra rugbyspilleren Francois Hougaard til fotomodellen Reeva Steenkamp, der skulle have gjort OL-helten Oscar Pistorius rødglødende af jalousi og dermed være motiv til drabet.

Læs også:

Se også: Pistorius' dræbte kæreste: Der sker store ting

Hougaard har selv taget afstand fra påstanden, og nu viser det sig, at rugbyspilleren taler sandt og ikke har sendt den omtalte besked. Det viser politiets undersøgelser af de to mobiltelefoner, der blev fundet i det badeværelse, hvor Reeva Steenkamp blev dræbt. En mobiltelefon yderligere er undersøgt, og det samme er telefonselskabets opkaldsoversigter for de tre mobiltelefoner - ingen af dem viser nogen opkald eller sms'er sendt eller modtaget efter ca kl. 20 onsdag 13. februar. Det oplyser det EWN.

Det er bortset fra den sms, som Reeva Steenkamp sendte til Cecil Myers - hendes såkaldte Johannesburg-far - som hun boede hos, når hun var Johannesburg.

Myers fortæller, at han modtog en sms mellem kl 22 og 22.30, hvor Reeva fortalte, at det var blevet for sent, og hun derfor ville blive hos Oscar Pistorius og sove.

Se mere:

Se også: Fup og fakta: Blade Runner-sagen skåret ud i pap

Den ene mobiltelefon er Reeva Steenkamps, mens en anden er den telefon, der blev brugt til at ringe efter hjælp efter dødsfaldet.

Efterforskningen af Oscar Pistorius' drab på 29- årige Reeva Steenkamp fortsætter frem til 4. juni, hvor forsvar og anklagemyndigheden igen mødes i retten i Pretoria. Her afgøres det om parterne er færdige med deres respektive efterforskninger og en egentlig dato for den kommende retssag kan sættes.

Anklagerne vil have 'Blade Runner' dømt for overlagt mord, mens forsvaret kæmper for en dom på uagtsomt manddrab.

Læs meget mere om Blade Runners drab på Reeva Steenkamp her:

Se også: Pistorius' dræbte kæreste: Der sker store tingSe også: Døden kommer fra alle sider i 'Blade Runner'-sagSe også: Reevas bitre papfar: Pistorius kan rådne i helvedeSe også: Oscar Pistorius tilbage på fri fod

1 af 2 Reeva Steenkamp og Oscar Pistorius sammen. (Foto: AP)
2 af 2 Oscar Pistorius i retten i Pretoria. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere