Pistorius-familien: Botha dybt bekymrende

Blade Runners familie er tilfredse med gårsdagens udvikling i retsmødet i mordagen mod Oscar Pistorius

Pistorius-familien i retten i Pretoria. (Polfoto)
Pistorius-familien i retten i Pretoria. (Polfoto)

Efter Oscar 'Blade Runner' Pistorius' forsvarsadvokat i går gennemhullede efterforskningsleder Hilton Bothas vidneudsagn i mordsagen mod Oscar Pistorius, var det en lettet Pistorius-familie, der forlod retten.

Pistorius står anklaget for at have dræbt sin kæreste Reeva Steenkamp med overlæg torsdag i sidste uge. Hilton Botha måtte dog i vidneskranken bekræfte, at intet i efterforskningen strider imod Blade Runners egen forklaring af begivenhederne den tragiske nat.

Forløbet af gårsdagens retsmøde efterlod Pistorius-familien mere optimistiske med hensyn til efterforskningen og den kommende retssag.

Læs mere:

Se også: Blade Runners forrygende forsvar

- Pistorius-familien er tilfredse med udfaldet af dagens begivenheder i retten med hensyn til Oscars kautionshøring.

- Efterforskningsleder Hilton Botha bekræftede i krydsforhøret af ham, at de nu kendte beviser fra gerningsstedet, hvor Reeva Steenkamp på sørgeliste vis mistede livet, passer med Oscars version af hvad, der skete den tragiske nat, lyder det fra familen i en pressemeddelelse.

- Pistorius-familien finder de modsigende udtalelser i Bothas vidneudsagn ekstremt bekymrende, står der også i meddelelsen.

Se også:

Se også: Efterforskningslederen anklaget for mordforsøg

I pressemeddelelsen står der også, at Oscar Pistorius aldrig er blevet testet positiv for doping, ligesom produktet fundet i hans hus - og som efterforskningslederen og anklageren kaldte testosteron - er et urteremedie, der ikke er på listen over forbudte stoffer hos antidopingmyndighederne.

Det understreges også, at Oscar Pistorius ikke vil flygte og skulle det ske alligevel, ville han pga sin berømthed ikke have mulighed for at leve i skjul nogen steder.

Retsmødet og kautionshøringen genoptages i dag kl 10 dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere