Politiets teori: Tæskede Reeva med cricketbat

Et blodigt cricketbat indtager en central rolle i sagen mod 'Blade Runner'

Tæskede Oscar Pistorius kæresten Reeva Steenkamp med et cricketbat, inden han skød hende Valentins Dag?

Sådan lyder en af politiets teorier ifølge sydafrikanske City Press.

Battet spiller en hoverolle i den dramatiske drabssag, men ifølge det sydafrikanske medie, har politet også andre teorier om forløbet, der endte med Reeva Steenkamps død.

Se også: 'Blade Runner': 'Jeg har slået hende ihjel'

Den ene er, at Steenkamp benyttede battet i nødværge mod sin kæreste. Den anden, at Pistorius brugte det til at slå døren ind til toilettet, hvor hun gemte sig for ham.

Den unge kvindes kranie var angiveligt knust, og undersøgelser skal afsløre, om skaderne skyldes slag med cricketbattet.

Se også: Feminister: TV udnytter dræbt kæreste

Samtidig har politet besluttet, at Pistorius' blod skal testet for stoffer og steroider, der eventuelt kan medvirke til at kaste lys over begivenhederne i Pretoria Valentins Dag.

- Der var masser af blod på battet. Retsmedicinske undersøgelser vil vise, hvem blodet kom fra, siger en kilde til City Press.

Retsmødet med Oscar Pistorius fortsætter tirsdag - samme dag, som der vil blive afholdt en mindehøjtidelighed for Reeva Steenkamp i Port Elizabeth.

Se også: Avis: Politiet fandt blodigt cricketbat hos Pistorius

Ifølge City News har myndighederne en 'solid' sag mod atletikstjernen, der sikrede sig verdensberømmelse ved at konkurrere med verdenseliten på trods af - eller i kraft af - sine specielle benproteser, der har givet ham tilnavnet 'Blade Runner'.

- Han kan få 20 år i stedet for livstid, hvis han erklærer sig skyldig, siger en advokat til mediet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere