'Blade Runner': 'Jeg har slået hende ihjel'

Oscar Pistorius bedste ven afslører, at 'Blade Runner' har erkendt at have dræbt Reeva Steenkamp i en telefonsamtale

Oscar Pistorius har angiveligt erkendt drabet på Reeva Steenkamp overfor en ven. (Foto: AP)
Oscar Pistorius har angiveligt erkendt drabet på Reeva Steenkamp overfor en ven. (Foto: AP)

Den tragiske sag om Oscar Pistorius og hans dræbte kæreste, Reeva Steenkamp, har taget en ny og dramatisk drejning.

Valentins Dag blev modellen Steenkamp skudt i parrets hjem. Ifølge Pistorius selv er han ikke skyldig i drabet, men hvis vennen Justin Divaris' udtalelser står til troende, så har 'Blade Runner' en endog meget dårlig sag.

Se også: Feminister: TV udnytter dræbt kæreste

I den engelske avis Sunday People fortæller Divaris, der i sin tid bragte parret sammen, at Pistorius ringede kort efter, at der var faldet skud i parrets hjem.

- Det er meget trist. Oscar ringede til mig klokken 3.55 og sagde, at Reeva var blevet skudt. Jeg sagde til ham, hvad taler du om? Så gentog han sig selv: Der har været en forfærdelig ulykke. Jeg skød Reeva, fortæller vennen.

Se også: Avis: Politiet fandt blodigt cricketbat hos Pistorius

- Det næste, der sker, er, at en nabo tager røret og fortæller, at det er sandt, og at jeg skal komme. Jeg var fuldstændig chokeret. Jeg spurgte naboen, er hun ok? Hun svarede, nej, hun er ikke ok. Du skal komme.

Justin Divaris kørte sammen med sin kæreste straks til Pistorius' hjem i velhaverbydelen Silver Woods, hvor der ventede et uhyggeligt syn.

Se også: 'Blade Runners' kæreste: 'Jeg vil savne jer alle'

- Det var meget traumatisk. Da vi ankom, var det allerede et gerningssted, og vi måtte ikke komme ind. Vi kunne se Reeva gennem døren. Hun var dækket af tæpper og håndklæder for enden af trappen. Jeg tror, at Oscar havde planlagt at tage hende til hospitalet, men naboen havde dækket hende til med tæpper. Oscar blev tilbageholdt i garagen, men jeg fik lov til at tale med ham, fortæller Justin Divaris.

- Han var fuldstændig usammenhængende, og blev bare ved med at sige: Min baba (Reeva Steenkamps kælenavn, red.), jeg har slået min baba ihjel. Gud, tag mig væk. Han må have grædt i en hel time. Jeg var sammen med ham i ti minutter og spurgte ham, hvad der præcist var sket. Men han kunne ikke svare og blev ved med at gentage sig selv, fortæller han om den skæbnesvangre nat.

Se også: Pistorius' karriere i ruiner

- Det er så trist. Jeg præsenterede Reeva for Oscar. Hun var også en af mine virkeligt gode venner, og jeg har faktisk kendt hende i længere tid. Jeg forstår ikke helt, hvad der er sket, men sandheden vil komme frem, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere