Avis: Politiet fandt blodigt cricketbat hos Pistorius

Anonyme politikilder siger, at der er fundet et blodigt cricketbat i Oscar Pistorius' hjem efter drab

Der kommer stadig nye detaljer frem i sagen om Oscar Pistorius. (Foto: Demotix)
Der kommer stadig nye detaljer frem i sagen om Oscar Pistorius. (Foto: Demotix)

Indtil videre er det fortsat et stort mysterium, hvad der præcis skete i den drabssigtede, handicappede atletikstjerne Oscar Pistorius' hjem i en velhaverbydel i den sydafrikanske hovedstad, Pretoria, natten til torsdag.

Det eneste, der er helt sikkert, er, at Pistorius' kæreste Reeva Steenkamp blev fundet død med flere skudsår.

Se også: Feminister: TV udnytter dræbt kæreste


Men avisen City Press har talt med anonyme politikilde, som fortæller, at den 29-årige model muligvis også har fået kraftige slag i hovedet.

Hendes kranie skulle angiveligt være smadret, og politiet har muligvis fundet årsagen i form af et blodigt cricketbat, som befandt sig i huset.

- Der var masser af blod på battet, siger en af avisens kilder.

Læs også: 'Blade Runners' kæreste: 'Jeg vil savne jer alle'Politiet har dog tilsyneladende ikke en nagelfast teori om, hvornår battet i givet fald kom i brug, og om det var Steenkamp, der brugte det for at forsvare sig selv.

- Mistanken går på, at det første skud blev affyret i soveværelset og ramte hende i hoften. Så løb hun ud på badeværelset, og så affyrede han yderligere tre skud, siger en anden kilde til City Press.

Se også: Pistorius' karriere i ruiner

Oscar Pistorius er sigtet for drab på kæresten og foreløbig fængslet frem til tirsdag, hvor retten skal tage stilling til, om han skal løslades mod kaution.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere