'Blade Runners' kæreste: 'Jeg vil savne jer alle'

I aftes kunne hele Sydafrika følge Oscar Pistorius' dræbte model-kæreste på tv

Reeva Steenkamp var i hele Sydafrikas fokus lørdag aften. (Foto: AP)
Reeva Steenkamp var i hele Sydafrikas fokus lørdag aften. (Foto: AP)

Mens Sydafrika - og den internationale atletikverden - stadig forsøger at fordøje chokket efter, at løbestjernen Oscar Pistorius - også kendt som 'Blade Runner' på grund af sine specielle benproteser - er blevet anholdt for drabet på sin kæreste Reeva Steenkamp, så kunne de sydafrikanske tv-seere lørdag aften se den døde kvinde på skærmen i den bedste sendetid.

Her optrådte hun nemlig glad, smilende - og iklædt bikini - i reality-showet 'Tropika Island of Treasure'.

Showet, der blev optaget på Jamaica i 2012, viser en Steenkamp, der er i højt humør og blandt andet sender luftkys til kameraet, ligesom man ser hende svømme i de blå bølger

Se også: Pistorius' karriere i ruiner

Tv-selskabet havde dedikeret lørdagens første afsnit til hende, og programmet blev indledt med ordene 'Reeva Steenkamp 19 August 1983 - 14 February 2013' flankeret af en rose og et brændende lys.

Den afdøde kvinde var ifølge familiemedlemmer meget stolt af sin deltagelse, og i den sidste samtale med kusinen Sharon Steenkamp mindede modellen om, at resten af familien skulle huske at se med.

- Hun var meget stolt af showet. Hendes sidste ord til os var, at vi skulle huske at se det, fortæller kusinen.

Se også: Pistorius' kæreste i reality-show i aften

Showets producer, Samantha Moon, fortæller, at man ikke har overvejet at droppe programmet, der givetvis har haft fine seertal, fordi Steenkamp havde glædet sig til, at det blev vist.

- Det var det, hun ønskede, forklarer Moon.

Tv-programmet bringer dog ikke den dræbte kvinde tilbage til familien, der naturligvis stadig er i dyb sorg.

- Jeg kan ikke se, hvordan familien skal komme over dette foreløbigt. Det bliver en lang, lang proces, hvor vi skal forlige os med en masse ting og emner, siger onklen Mike Steenkamp.

Se også: Frygter 'Blade Runner' begår selvmord

Imens kan sydafrikanerne høre Reeva Steenkamp tale om livet - og døden - under optagelserne fra Jamaica.

- Jeg tror, at den måde du forlader tingene på - ikke kun på livets rejse - men den måde, du siger farvel på, er meget vigtig. Du har enten haft en positiv eller negativ indvirkning. Det handler om at bevare sin integritet og sin klasse og at være tro mod sig selv. Jeg kommer til at savne jeg alle, og jeg elsker jer alle rigtig, rigtig meget, siger hun næsten profetisk på en optagelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere