Pistorius' karriere i ruiner

Den mordsigtede atletikstjernes agent er begyndt at aflyse løberens kommende opgaver

Oscar Pistorius brød grædende sammen, da han fredag blev stillet for en dommer. (Foto: AP/Antoine de Ras)
Oscar Pistorius brød grædende sammen, da han fredag blev stillet for en dommer. (Foto: AP/Antoine de Ras)

Oscar PIstorius' karriere ligger i ruiner, efter at den mordsigtede løbers agent er begyndt at aflyse hans kommende opgaver, skriver nyhedsbureauet AP lørdag aften.

Handikapløberen, der med sine proteser på begge ben stillede op i 400 meter-løb i konkurrence med 'de almindelige' løbere ved OL i London sidste år, er sigtet for skuddrabet på sin kæreste Reeva Steenkamp.

Læs også:

Se også: Pistorius' kæreste i reality-show i aften

Agenten Peet van Zyl siger til AP, at han har aflyst et højtprofileret revancheløb mod Alan Riveira, der ligeledes har fået amputeret begge ben. Løbet skulle promovere både OL i 2016 i Rio De Janeiro og De Paralympiske Lege samme sted og år.

Riveira besejrede 'Blade Runner', som Pistorius kaldes, på 200 meter-distancen ved De Paralympiske Lege i London, og de to skulle have udkæmpet en revanche på den berømte Copacabana-strand i Rio De Janeiro i slutningen af marts.

Læs også:

Se også: Bolt i chok over 'Blade Runner'

- Jeg kan ikke planlægge noget. Jeg vil kun have ham til at løbe, når han er i stand til at løbe som en verdensklasse-atlet, både mentalt og fysisk i topform, siger van Zyl, der også har aflyst to sydafrikanske løb, der skulle have kickstartet Pistorius' sæson.

Derudover har agenten også måttet afblæse et 150 meter-løb i maj, Diamond League-løb og et løb i USA. I alt er ni starter ifølge van Zyl blevet aflyst.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere