Pistorius' kæreste i reality-show i aften

Reeva Steenkamp, som angiveligt blev myrdet af sin kæreste Oscar Pistorius, vises i et reality-show på tv

Forleden blev Reeva Steenkamp dræbt. I aften er hun på tv. (Foto: PA)
Forleden blev Reeva Steenkamp dræbt. I aften er hun på tv. (Foto: PA)

Den blonde fotomodel Reeva Steenkamp, som torsdag blev skudt og dræbt i den olympiske atlet Oscar Pistorius' hjem, medvirker lørdag aften i et reality tv-show for berømtheder.

Programmet blev optaget i Jamaica, og showet vil dermed blive vist på nationalt tv i Sydafrika kun to dage efter, at det tragiske dødsfald chokerede landet og resten af verden.

Se også: Frygter 'Blade Runner' begår selvmord

29-årige Reeva Steenkamp, som blev skudt fire gange i de tidlige nattetimer på valentinsdag, vil blive vist i den bedste sendetid i femte sæson af programmet "Tropika Island of Treasure".

Mens realityshowet kører for fuld udblæsning, vil 26-årige Oscar Pistorius for tredje aften og nat være i politiets varetægt - sigtet for drabet på sin modelkæreste.

Ved OL i London sidste år deltog den handicappede løber med benproteser i flere discipliner, inden han vandt guld ved de paralympiske lege måneden efter.

Reality-programmets producere har besluttet at sende det timelange show som en hyldest til Reeva Steenkamp.

Se også: Bolt i chok over 'Blade Runner'

- Hun var glad, sund, smuk og fuld af liv, og det er den måde, hun bør huskes på, siger tv-produceren Samantha Moon.

Tidligere har Moon også sagt, at det er en velovervejet beslutning, og at episoden er "dedikeret til Reevas minde". Reeva Steenkamps mor har givet tilladelse til, at tv-kanalen viser udsendelsen.

- Moderen er enig i, at vi skulle vise udsendelsen, og vi arbejder på, hvordan vi kan hylde Reeva, siger Kaizer Kganyagon, en talsmand for tv-kanalen SABC, som viser programmet.

Se også: Pistorius: Jeg benægter på det kraftigste

Det forventes, at seertallene vil være meget større end normalt, når den slags udsendelser vises.

- Vi forventer naturligvis, at seertallene vil være højere end normalt, fordi alle vil se denne person, som blev dræbt for to dage siden, lyder prognosen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere