Politiet: Her skød Blade Runner sin kæreste

Oscar Pistorius skød og dræbte sin kæreste med fuldt overlæg. Det er politiet ikke i tvivl om

Indgangen til Oscar Pistorius' hus i Silverwood Estates. (Polfoto)
Indgangen til Oscar Pistorius' hus i Silverwood Estates. (Polfoto)

Kriminalitet er voldsom høj i Sydafrika. Indbrud, vold og mord hører til hverdagen i samfundet, og det er en af grundende til, at Oscar 'Blade Runner' Pistorius valgte at bosætte sig i Pretorias Silverwood Estates - et velbevogtet villakvarter med egne vagter ved indgangen og patruljering i området.

Kriminaliteten var også grunden til, at Pistorius havde et lille arsenal af våben i sit soveværelse bestående af et cricket-bat, et baseball-bat, en maskingpistol og en nimillimeter pistol.

Læs også:

Se også: Grædende Blade Runner bliver bag tremmer

Nimillimeteren er nu bekræftet som mordvåbnet i sagen mod Oscar Pistorius, der står anklaget for overlagt mord på sin 30-årige modelkæreste Reeva Steenkamp. Hun blev dræbt med fire skud i de tidlige morgentimer torsdag - Valentine's Day.

Se mere:

Steenkamp og Pistorius så meget forelskede ud til South African Sports Awards. (Foto: AP) Atletik - 15. feb. 2013 - kl. 08:54 Blade Runners ven: De var dybt forelskede

Sidste år i februar viste Oscar Pistorius stolt sit hus frem i forbindelse med et interview, så alle kunne se, hvordan han boede. I går blev det vist frem igen, denne gang dog blot for politiet, der ikke er i tvivl om, at Pistorius dræbte sin kæreste med fuldt overlæg.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan Oscar Pistorius boede - og hvor Reeva Steenkamp måtte lade livet.

Se også:

Atletik - 14. feb. 2013 - kl. 16:34 Blade Runner til Ekstra Bladet: Jeg smiler af livetGrafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


1 af 6 Blade Runer i sin dagligstue. (Polfoto)
2 af 6 Pistorius hygger med sine hunde Enzo (sort og hvid) og Silo (brun) ved poolen foran sit hus. (Polfoto)
3 af 6 Spisestuen hjemme hos Blade Runner. Nu skal han til at indtage sine måltider i en lidt anderledes atmosfære. (Polfoto)
4 af 6 Blade Runner slapper af i sofaen. (Polfoto)
5 af 6 Her er indgangen til det velbevogtede Silverwood Estates, hvor Oscar Pistorius boede og Reeva Steenkamp blev myrdet. (Foto: AP)
6 af 6 Indgangen til Oscar Pistorius' hus i Silverwood Estates. (Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere