Blade Runners ven: De var dybt forelskede

Manden der førte Oscar Pistorius og Reeva Steenkamp sammen er hårdt ramt af tragedien

Justin Divaris, der er chef for Daytona Group, er en af Oscar Pistorius' gode venner, og Divaris har haft et par hårde dage, efter det blev klart at hans ven står anklaget for mordet på sin kæreste Reeva Steenkamp.

Divaris var nemlig manden, der førte modellen Reeva Steenkamp og den verdensberømte OL-helt Oscar 'Blade Runner' Pistorius sammen.

- Jeg introducerede dem for hinanden. Jeg er rigtig gode venner med Oscar, og min kæreste er den afdødes (Reeva Steenkamp, red.) bedste veninde, så det er rigtig hårdt, fortæller Justin Divaris til IOL News.

Læs også:

Reeva Steenkamp. (Foto: AP) Atletik - 15. feb. 2013 - kl. 07:45 TV: Nu bliver Blade Runner anklaget for mord

26-årige Pistorius og 29-årige Steenkamp mødte hinanden til et racerløb på Kyalami-banen sidste år, og forbindelsen mellem de to var så stærk, at de allerede samme aften dukkede op på den røde løber sammen til South African Sports Wards.

På det tidspunkt var Blade Runner kæreste med Samantha Taylor, der selvsagt ikke blev tilfreds med at se de billeder, så hun fortalte vidt og bredt, at Pistorius var en playboy, når det kom til kvinder.

Det afviser Divaris og understreger, at Pistorius og Steenkamp var dybt forelskede.

- De talte endda om at blive gift og få børn.

Læs mere:

Den drabssigtede atlet 'Blade Runner' føres ud af sit hjem i Pretoria efter drabet på hans kæreste. En dommer skal nu afgøre, om drabet var et uheld eller et overlagt mord. (Foto: AP) Atletik - 15. feb. 2013 - kl. 07:02 Drabssigtet Blade Runner har trukket våben før

- Der er forfærdelige historier derude omkring Oscar, men ingen af dem passer - de var forelskede, siger Divaris.

Steenkamp blev fundet skudt fire gange - bl.a. i hovedet og i brystet - i entreen i Oscar Pistorius' hus i Silverwood Estate i Pretoria, Sydafrika.

Alle fire skud var affyret fra en nimillimetet pistil, der er registreret i Oscar Pistoirus' navn.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere