Dansk Pistorius-ven: Et chok for mig

Daniel Wagner Jørgensen kalder drabssigtet atletikstjerne for det sødeste og mest sympatiske menneske man kan forestille sig

Oscar Pistorius' danske ven Daniel Wagner Jørgensen ved DR’s Sportsgalla i januar
Oscar Pistorius' danske ven Daniel Wagner Jørgensen ved DR’s Sportsgalla i januar

Daniel Wagner Jørgensen, benamputeret Paralympic-bronzevinder i længdespring, har meget svært ved at forstå, at Oscar Pistorius skulle have dræbt sin kæreste, Reeva Steenkamp.

Nyheden fra Sydafrika er kommet som en chok for den 19-årige atlet, der har kendt Pistorius siden 2011, og ligesom sit forbillede er ambassadør for den islandske medtechvirksomhed Össur, som har udviklet den kulfiber protesesprinterfod, de begge løber med.

Læs også:

Se også: Pistorius først i retten fredag

- Oscar et mit store forbillede. Han er det sødeste og mest sympatiske menneske, man kan forestille sig. En behagelig person at være sammen med. Ydmyg, altid venlig.

- Han giver sig tid til at tale med folk. Alt dét, jeg har læst og set fra Sydafrika i dag, er uforståeligt og et chok for mig, siger Daniel Wagner Jørgensen til sporten.dk.

Se også:

Atletik - 14. feb. 2013 - kl. 16:34 Blade Runner til Ekstra Bladet: Jeg smiler af livet

Oscar Pistorius blev arresteret tidligt torsdag morgen, efter politiet fandt liget af kæresten Reeva Steenkamp i Pistorius' hjem. Hun er blevet dræbt af fire skud affyret fra en ni millimeter-pistol, som tilhører Pistorius.

26-årige Pistorius bliver fredag fremstillet i retten i Pretoria.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere