Venner sørger over Blade Runners dræbte kæreste

Oscar Pistorius' nu afdøde kæreste Reeva Steenkamp efterlader venner og familie i dyb sorg

- Alle der kendte Reeva (Steenkamp, red.) græder. Hun var en engel - det sødeste, sødeste menneske, det venligste menneske, man kan forestille sig, siger Sarit Tomlinson til BBC.

Tomlinson er talskvinde for Reeva Steenkamp og bekræfter dermed, at det var den sydafrikanske topmodel, der blev skudt og dræbt i OL-stjernen Oscar 'Blade Runner' Pistorius' hjem i Pretoria, Sydafrika.

Steenkamp blev skudt fire gange - bl.a. i hovedet og brystet - i Oscar Pistorius' hjem. OL-stjernen troede angiveligt, at hun var en indbrudstyv. Det var den historie, sydafrikanske medier fortalte tidligere, men den tror politiet ikke på. Derfor vil ordensmagten også modsætte sig kaution, når Pistorius i morgen fremstilles i retten i Pretoria.

Læs også:

Oscar Pistorius føres væk af politiet efter skyderiet på hans bopæl. (Foto: AP) Atletik - 14. feb. 2013 - kl. 13:21 Mordmistænkt stjerne er skarpskytte

Men det er ikke kun Sarit Tomlinson, der er knust oven på den forfærdelige nyhed om drabet på Reeva Steenkamp.

- Hun var min ven, og jeg kan ikke tro, at hun ikke er hos os mere. Hun var en fantastisk person, som alle hos FHM (populært magasin, red.) nød at samarbejde med, siger Lucinda Human fra FHM.

Se mere:

Se også: Sigtet for drab: Pistorius skal blive bag tremmer

- Jeg har aldrig mødt en person, der var smukkere både udvendig og indvendig, fortæller en hulkende Chantelle da Silva, tidligere moderedaktør på FHM, til City Press.

- Jeg talte sidst med Reeva for to uger siden, og vi talte om at mødes til en frokost. Det bliver ikke til noget nu.

Læs mere:

Se også: Dræbt kæreste ville overraske Blade Runner

Chantelle da Silva har prøvet at komme i kontakte med Reeva Steenkamps familie, men uden held.

- De må være helt knuste. Jeg prøvede at ringe til hendes bedste ven, som hun boede sammen med, mun hun svarer ikke telefonen.

- Jeg tror aldrig, at familien kommer til at vide, hvor mange venner Reeva havde, og hvor mange liv hun påvirkede, siger da Silva.

Mød Oscar Pistorius:

Oscar Pistorius løber på kulfiber-skinner, der er produceret i Island. (Foto: Jakob Jørgensen) Atletik - 13. dec. 2011 - kl. 18:34 TV: Verdensklasse-sprinter uden benGrafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


1 af 4 (Foto: AP)
2 af 4 (Foto: AP)
3 af 4 (Foto: AP)
4 af 4 (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere