Sprinterlyn åbner sæsonen på hjemmebane

Usain Bolt og Yohan Blake sætter for første gang i år fødderne i startblokkene på lørdag

Yohan Blake (tv.) nærmede sig i sidste sæsonen landsmanden Usain Bolt, der dog vandt OL-guld i både 100 og 200 meter. (Foto: AP/Matt Slocum)
Yohan Blake (tv.) nærmede sig i sidste sæsonen landsmanden Usain Bolt, der dog vandt OL-guld i både 100 og 200 meter. (Foto: AP/Matt Slocum)

Jamaicas nationalhelte på sprinterdistancerne, Usain Bolt og Yohan Blake, tager hul på atletiksæsonen lørdag, hvor de begge ventes at stille op i 400-meter løb i hovedstaden Kingston.

Bolt sikrede sig legendestatus med forsvaret af sine tre guldmedaljer fra OL i Beijing - på 100 meter, 200 meter og 4x100 meter - ved sommerens OL i London.

Verdensrekordholderen på 100- og 200-meter-distancerne er blandt de cirka 30 atleter fra Racers Track Club, der er anmeldt til at deltage i lørdagens Camperdown Classic i Kingston.

Læs også:

Se også: 9,69! Blake nærmer sig Bolt

Gruppen af supersprintere omfatter også Warren Weir, bronzevinder på 200-meter i London samt Yohan Blake, der med to sølvmedaljer ved OL slog sit navn fast som historiens næsthurtigste mand.

Usain Bolt satte i 2009 i Berlin verdensrekord på 100 meter med 9,58 sekunder.

Næste fredag skal Usain Bolt efter planen deltage i en velgørenhedskamp i forbindelse med den amerikanske basketball-ligas årlige All-Star Game.

Bolt, der er tilhænger af NBA-holdet Boston Celtics, optræder sammen med berømtheder fra underholdningsbranchen og tidligere NBA-spillere som Clyde Drexler og Dikembe Mutumbo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere