Dansk sprinter går glip af semifinale ved indendørs-VM

Personlig rekord på 60 meter var ikke nok for Mathilde Kramer, der må forlade VM efter indledende runde.

Mathilde Kramer, som ses til venstre i billedet, missede semifinalen ved indendørs-VM. Foto:Ritzau Scanpix/Alastair Grant
Mathilde Kramer, som ses til venstre i billedet, missede semifinalen ved indendørs-VM. Foto:Ritzau Scanpix/Alastair Grant

Dansk atletiks deltagelse ved indendørs-VM i Birmingham varede mindre end otte sekunder.

Som ventet lykkedes det nemlig ikke den eneste danske deltager ved mesterskaberne, sprinteren Mathilde Kramer, at komme videre fra indledende runde i 60 meter løb.

Kramer løb de 60 meter på 7,43 sekunder. Det rakte til en syvendeplads i heatet, hvor de tre bedste gik videre til semifinalen.

Derudover blev der uddelt billet til semifinalerne til de seks hurtigste løbere, der ikke havde kvalificeret sig gennem heatplaceringen, men heller ikke her kunne sønderjyden klemme sig ind.

Hun kan dog glæde sig over, at tiden forbedrer hendes personlige rekord med en hundreddel af et sekund.

- Det er meget tilfredsstillende. Der er altid en fare for at falde igennem i det her selskab, men Mathilde viste, at hun mentalt kan begå sig.

- Det er en af hendes kvaliteter, og det giver blod på tanden med henblik på udendørssæsonen, lyder det fra hendes træner, Poul Beck, i en pressemeddelelse fra Dansk Atletik Forbund.

Mathilde Kramer er med ved VM på et wildcard, efter at den eneste VM-kvalificerede dansker, Benjamin Lobo Vedel, måtte melde afbud.

12 år efter: Joachim B. Olsen skriver dansk VM-historie

Bolt smider bombe: Skriver kontrakt med fodboldklub

Ronnie slap af med ølmaven - tabte 13 centimeter om taljen