Efter katastrofalt farvel: Hør legendariske Bolts rørende afskedsord

Usain Bolt blev skadet og måtte opgive at fuldføre, da han løb sit sidste løb i karrieren ved VM i London

Usain Bolt fik det værst tænkelige farvel til atletikken med en skade. nu takker han for støtte. Foto: Ap/David J. Phillip.
Usain Bolt fik det værst tænkelige farvel til atletikken med en skade. nu takker han for støtte. Foto: Ap/David J. Phillip.

Usain Bolt var dybt skuffet, efter at han måtte udgå af finalen i mændenes 4x100-meter, der lørdag aften blev afviklet ved VM i atletik.

- Det var ikke sådan, jeg ville ende mit mesterskab, hvis I ved, hvad jeg mener.

- Men hvad kan jeg sige, jeg gav alt, hvad jeg kunne på løbebanen. Jeg gav alt som altid. Nu ligger jeg her og får behandling, siger Usain Bolt i en besked sendt ud via det sociale medie Snapchat.

- Jeg vil bare takke alle der kom og støttede, jeg er ked af, at jeg ikke fik mulighed for at sige farvel, siger han.

- Jeg vil være på stadion i morgen og sige farvel. Jeg vil gerne takke for alt, jeg har virkelig værdsat det, slutter Bolt.

På Londons olympiske stadion løb den 30-årige jamaicaner fjerde og sidste tur for sit land, men på opløbsstrækningen måtte han stoppe op, efter at han blev ramt af en skade.

Bolt så ud til at skulle kæmpe hårdt for at vinde sin 12. VM-guldmedalje, da han indledte sin tur, og det endte altså i en kæmpe skuffelse for et af atletikkens største navne i historien.

Skandale ramte atletik-verden sent tirsdag aften. Isaac Makwala mener, at der blev lagt en fælde. Foto: AP Atletik - 9. aug. 2017 - kl. 10:34 Vagter stoppede VM-finale: Det var en fælde

Se også: I aften siger Bolt farvel - her er legendens afløser

Nicklas Bendtner får kæmpe ros for sin drømmescoring mod rivalerne fra Molde. Foto: POLFOTO Marius Simensen, Digitalsport Skandinavien - 12. aug. 2017 - kl. 23:38 Jubler over Bendtner-mål: Godt nok til Real Madrid!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen