Gode finale-muligheder for Sara Slott

Sara Slott Petersen ligner en finalist ved VM på 400 meter hæk, hvor verdens hurtigste kun lige akkurat kom videre til mandagens semifinaler

Sara Slott Petersen havde ingen problemer med at vinde sit indledende heat søndag. (Foto: AP/Andy Wong)
Sara Slott Petersen havde ingen problemer med at vinde sit indledende heat søndag. (Foto: AP/Andy Wong)

Årets hurtigste på 400 m hæk, amerikaneren Shamier Little, dementerede i søndagens indledende heats ikke, at formen slet ikke er til en VM-medalje i Beijing.

Det kan igen bane vejen til VM-finalen for Danmarks nye atletikstjerne, Sara Slott Petersen.

Den bare 20 årige amerikaner kom kun videre fra de indledende heats med den dårligste tid af alle 56,47 sekunder, som er 2,7 sekunder langsommere end hendes verdens bedste tid i på 53,74 sekunder sat i starten af juni.

Se også: Drama da Bolt snublede sig i VM-finalen

Selv om Sara Slott Petersen, der var overlegen vinder af sit heat, er havnet i en på papiret meget svær semifinale, ser det ud til, at hun mandag eftermiddag ca. kl. 13.10 kan smutte direkte i en VM-finale onsdag ved 14-tiden.

Semifinalen ligner en duel mellem Sara Slott Petersen og Jamaicas Kaliese Spencer, der er havnet i den anden af de tre semifinaler.

Efter en skadespause er Jamaica-pigen vendt stærkt tilbage og vist takter, som dem i maj og juni gjorde, at hun vandt 400 m hæk ved tre Diamond League-stævner i streg, Shanghai, Birmingahm og Oslo.

Se også: 'Dynamit Hari' tilbage med supertid

Danmarks anden semifinalist på 400 m hæk, Stina Troest, er havnet i det tredje og sidste heat sammen med den tjekkiske favorit Zuzana Hejnova, men også en af de fem heatvindere, Janieve Russell, Jamaica, samt briten Meghan Beesley, som slog danskeren ved årets Copenhagen Games.

De to bedste fra semifinalerne plus de to bedste tider giver adgang til onsdagens VM-finale.

0 kommentarer
Vis kommentarer