Nej til at blive VM-fyld

110 m hækkeløber Andreas Martinsen må blive hjemme fra Beijing

Andreas Martinsen fik nej på forespørgslen om at blive 'fyld' i VM-feltet (Foto: Claus Bonnerup)
Andreas Martinsen fik nej på forespørgslen om at blive 'fyld' i VM-feltet (Foto: Claus Bonnerup)

Den danske rekordholder på 110 m hækkeløber Andreas Martinsen fik nej til at fylde VM-feltet op i Beijing senere på måneden.

Dansk Atletik Forbunds sportschef, Piotr Haczek, forsøgte ellers at få danskeren ind blandt de 40 startende, men forgæves.

Andreas Martinsen stod ellers med  41. bedste tid, men afbuddet, som skulle have udløst en VM-billet, kom ikke, inden startlisterne blev endelig lukket.

Se også: VM kiksede men

Nu har den skuffede dansker en pause og har meldt afbud til et stævne fredag i Göteborg, hvor en anden skuffet VM-kandidat, Andreas Bueno vil løbe 1500 m.

Med nej til Andreas Martinsen bliver Danmarks VM-hold på tre med Sara Slott Petersen som et oplagt finaleemne i 400 m hæk.

De to andre er Stina Troest, ligeledes 400 m hæk, og den tidligere EM-sølvvinder Andreas Bube, der på 800 m skal forsøge at følge i Wilson Kipketers fodspor.

Trioen rejste onsdag sidst på eftermiddagen i træningslejr i Japan sammen med flere af de svenske VM-deltagere. Andre lande har valgt Hongkong på vejen til den tidligere OL-værtsby.

2 kommentarer
Vis kommentarer