Nyt afbud: Sæsonplanen røget for Super-Sara

OL-håbet udsætter igen sæsondebuten - afbud til Diamond League i Rom

Sara Slott Petersen må for tredje gang melde afbud til et Diamond League-stævne (Foto: AP)
Sara Slott Petersen må for tredje gang melde afbud til et Diamond League-stævne (Foto: AP)

Sæsondebuten er på ny blevet udsat.

For tredje gang har OL-håbet Sara Slott Petersen måtte sende afbud til et Diamond League-stævne.

Efter at have måtte droppet Doha, Qatar og Rabat, Marokko havde den danske 400 meter hækkeløber selv lagt op til at løbe torsdag aften på Det Olympiske Stadion i Rom, men efter samråd med træner Mikkel Larsen er sæsondebuten blevet skubbet yderligere 14 dage.

Så er der et mindre stævne i Luzern tirsdag 14. juni, hvor Sara Slott Petersen kan få testet formen, og løbet skal sammen med blandt andet Nordic Challenge i Aarhus senere på måneden bruges til at vurdere, hvorvidt hun kan blive klar til EM i Amsterdam i starten af juli.

- Sæsonplanen er røget på gulvet, og Sara løber lige nu med livrem og seler for ikke at blive skadet, fortæller Mikkel Larsen.

- Hun er fortsat ikke kommet sig 100 procent efter den sygdom, som spolerede sæsonstarten i Doha.

- Derfor døjer hun ømhed i musklerne, og det er for at undgå skader i for eksempel baglåret, at vi koncentrerer os om at træne rigtigt meget, siger Mikkel Larsen, der i sin træningsgruppe også har den danske mester i 110 meter hæk, Andreas Martinsen.

Andreas Martinsen bliver alene om at repræsentere Danmark ved VM indendørs i Portland, USA (Foto: Claus Bonnerup) Atletik Sara bliver hjemme, Andreas ene mand til VM

Efter at have været den eneste dansker ved indendørs-VM vil han forsøge at kvalificere sig til EM i Amsterdam, hvor kravet er 13,70 sekunder og OL i Rio de Janeiro, hvor tiden 13,47 sekunder vil give en olympisk billet.

Verdensmester Zuzana Hejnova har problemer med en akillessene og trak sig fra aftenens Diamond League-stævne i Doha (Foto: AP) Atletik Super-Sara så forgæves: VM-vinder meldte fra i 11. time

Sara Slott Petersen har på grund af sygdom udskudt sæsondebuten (Foto: AP) Atletik OL-håb må droppe ørkenløb

Sara Slott lukker ned for vintersæsonen efter i morgen (Foto: AP) Atletik Sara Slott sætter dansk rekord på 200 meter

2 kommentarer
Vis kommentarer