Sara fik ikke VM-revanche - men blev dog toer

Danmarks nye atletikstjerne, Sara Slott Petersen, satte et flot punktum for sæsonen ved at blive toer i VM-revanchen i Zürich

Sara Slott Petersen sluttede som 2'er ved Weltklasse (Foto:AP)
Sara Slott Petersen sluttede som 2'er ved Weltklasse (Foto:AP)

Danmarks nye atletikstjerne, Sara Slott Petersen, har for alvor meldt sig ind i verdenseliten.

Hækkeløberen fra Århus, som for to måneder var nærmest ukendt, blev en flot 2'er ved finalen i Diamond League-serien ved Weltklasse i Zürich.

Hun var på vej til at slå den dobbelte verdensmester, Zuzana Hejnova, Tjekkiet, da skridtene ikke passede ved den 10. og sidste hæk, hvor hun måtte tage et ekstra skridt og mistede rytmen, så verdensmesteren kom tilbage og vandt i tiden 54.47 mod 54.57 til danskeren.

Modsat VM-finalen lagde Sara Slott Petersen hårdt ud og lod sig trække rundt af Zuzana Hejnova, og da de to kom ind på opløbet på Letzigrund Stadion, var Sara Slott Petersen i spidsen.

Se også: Super Sara har en plan

Målet med løbet var at slutte sæsonen med endnu en dansk rekord, men det glippede, men tiden var hendes 4. hurtigste i karrieren, så hendes løb var mere end godkendt.

Om et år har hun formentligt fået styr på skridtene, så hun kan løbe med fuld skrue fra start til mål og løbe med om OL-medaljerne i Rio de Janeiro.

I hvert fald har den 27 årige mor fået vist omverden, at hun er andet end en døgnflue.

Sara Slott Petersen er en, som man må regne med fremover i det fine selskab, hvor hun fortsat er næsten ny og uvant med at løbe på den store scene for fyldte tribuner.

Se også: Usain Bolt gør det igen: VM-guld nummer 11

Hun fik sat et flot punktum på 'gennembruddet', og nu mangler der kun et enkelt stævne, DM-finalen for hold på lørdag på Østerbro, hvor hun vil forsøge at sætte dansk rekord på 400 m uden hæk.

Her vil der formentligt højst være 100 tilskuere .

 

0 kommentarer
Vis kommentarer