Sejr til Bolt - men langt fra topformen

Sprinterkongen Usain Bolt vandt uden at imponere på 200 meteren ved Diamond League-stævnet i New York

Usain Bolt vandt ganske vist på 200 m i New York, men han mangler stadig en del i at nå topformen. (Foto: AP/David J. Phillip)
Usain Bolt vandt ganske vist på 200 m i New York, men han mangler stadig en del i at nå topformen. (Foto: AP/David J. Phillip)

Der er fortsat et stykke vej, før verdens bedste sprinter, Usain Bolt, rammer topformen. Lørdag stillede han op i 200 meter-distancen ved Diamond League-stævnet i New York, og her vandt jamaicaneren uden at imponere.

Usain Bolt leverede en tid på 20,29 sekunder i sit første løb i New York siden 2008, hvor han satte verdensrekord på 100 meter for første gang.

Justin Gatlin er verdens hurtigste mand i øjeblikket. (Foto: AP) Atletik TV: Her er Usain Bolts største konkurrent

Usain Bolt har verdensrekorden på 100-meter i tiden 9,58 sekunder, og han ejer også verdensrekorden på 200 meter med tiden 19,19 sekunder.

Begge rekorder er sat i 2009, og Usain Bolt har tidligere forklaret, at han forsøger at ramme topformen til VM i atletik i Beijing til august, efter at han har været ude i lang tid på grund af en skade.

I den periode har amerikanske Justin Gatlin i stedet imponeret, og amerikaneren har i denne sæson løbet sin bedste tid på 100 meter med tiden 9,74 sekunder.

Mo Farah blev den helt store britiske stjerne ved OL i London i 2012. (Foto: AP) Atletik Træneren dopingbeskyldt - OL-guldvinder forlader stævne

Ved lørdagens stævne i New York sejrede Bolt foran Zharnel Hughes fra Anguilla, der løb i tiden 20,32 sekunder, mens landsmanden fra Jamaica Julian Forte tog tredjepladsen med tiden 20,46 sekunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer