Annonce:
Annonce:

Sølv-Sara kunne ikke løbe fra jetlag

Atletikstjernen fra Aarhus tabte stort til AGF's udskældte fodboldspillere

OL-sølvvinder, Sara Slott Petersen har ikke samme tiltrækning som 'de hviie' fodboldspillere fra AGF (Foto: AP)
OL-sølvvinder, Sara Slott Petersen har ikke samme tiltrækning som 'de hviie' fodboldspillere fra AGF (Foto: AP)
Annonce:
Følg Atletik

OL-sølvvinder og europamester Sara Slott Petersen har slet ikke samme tiltrækning som 'de hviie' fodboldspillere fra AGF.

Fem dage efter at AGF reddede sig endnu en sæson i Superligaen med en kneben sejr over Viborg, var aarhusianernes største sportsnavn trækplastret ved Aarhus Nordic Challenge.

Mens der forleden var over 17.000 tilskuere til 'overlevelseskampen' var der vel højst 800 tilskuere fredag aften, som klappede trofast, da Sara Slott Petersen vandt, men 'tabte' til jetlaget.

Turen over Atlanten til et Diamond League-stævne i Eugene på den amerikanske vestkyst generede hende først i USA og nu også ved stævnet i Aarhus, hvor hendes vindertid i 400 meter hæk, 55,82 sek. var pænt stykke fra hendes egen stadionrekord på 55,13 sek., der skulle forbedres i mangel på jævnbyrdige konkurrenter.

Annonce:

- Jeg vidste godt, at jeg kunne få problemer med jetlag, men jeg håbede, at det havde ændret sig efter, at jeg har født, siger Sara Slott Petersen, som i USA godt nok løb ind i tæsk, men leverede karrierens bedste sæsonudlæg med 54,85 sek.

Næste start for hendes vedkommende er torsdag på det olympiske stadion i Rom, hvor EM-sølvvinderen på 800 meter indendørs, Andreas Bube, også er til start i atletikkens superliga i første gang i fem år.

Derefter vil der for Sara Slott Petersen blive en pause til det næste stævne, inden programmet opgraderes, så der venter en travl juli, hvor formen skal bankes op, inden den skal have et lille dyk, før en anden formtop gerne skal ramme VM i London i begyndelsen af august.

- Jeg har lært af USA-turen, at jeg skal holde mig i Europa, så det gør jeg fremover bortset fra en afstikker til Marokko, siger Sara Slott Petersen, der p.t. ikke har dansk selskab i 400 m hæk.

Hendes konkurrent, OL-semifinalisten Stina Troest, Amager, vil i pinsen for første gang forsøge sig på 800 meter udendørs.

Annonce:


800 meter er hendes distance om vinteren, mens hun om sommeren trofast har holdt sig til 400 meter hæk.

Flere af de danske emner til sommerens mange internationale mesterskaber var i aktion i Aarhus.

Mens stortalentet Benjamin Lobo Vedel, Aalborg, lige akkurat fik presset sig til en sejr på 400 meter i 46,37 sek., blev et andet VM-emne, Andreas Martinsen, Aarhus 1900. f. eks. slået knebent i 110 meter hæk trods en godkendt tid, 13,66 sek.

Kipketers største sejr: Jeg vandt over døden

Super-Saras vilde sæsonstart

Andreas Bube efter EM-sølv: Løbet formede sig som håbet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: