Sølv-Sara rejste forgæves: Scorede sig ærgerligt hattrick

Kedeligt hattrick af Danmarks største navn - rejste forgæves til Shanghai

Foto: AP
Foto: AP

Det blev alligevel som tidligere år.

Europamester og OL-sølvvinder Sara Slott Petersen missede sæsonstarten.

Så det blev til et kedeligt hattrick.

Mens det har været sygdom de forudgående to år, var det denne gang en skade, der var skyld i, at årets første løb røg i vasken

Den 31-årige dansker var fløjet til Shanghai til sæsonens første Diamond League-stævne med 400 m hæk på programmet, men under opvarmningen mærkede hun krampe i læggen.

Selv om en fysioterapeut straks gik i gang med at arbejde med skaden, måtte Sara Slott Petersen opgive og erkende, at den lange rejse til Kina havde været forgæves.

Der venter mindst 16 timers hjemrejse, men forinden kunne hun se, at OL-guldvinder Dalilah Muhammad, USA fortsat er disciplinens førstedame, selv om det kneb gevaldigt.

Amerikaneren vandt i tiden 53.77 sek, kun 0,01 sek foran en anden god kending, Janieve Russel fra Jamaica.

På tredjepladsen godt halvandet sekund efter kom et nyt ansigt i klassen, Sage Watson, Canada.

Danmarks største navn, der har EM-titelforsvaret i Berlin i august som førsteprioritet, var ellers velforberedt.

To gange har hun i forsommeren været i træningslejr i Belek nær Antalya i Tyrkiet, hvor hun i øvrigt også måtte springe flere træningspas over på grund af krampe i den ene læg.

Nu håber Sara Slott Petersen efter nogle dages pause at være klar igen, så hun kan være med, når 400 m hæk igen er på plakaten i Diamond League-sammenhæng i Eugene, USA lørdag, 26. maj.

Atletik Sara Slott lukker Diamond League-sæson med femteplads

Storbritanniens Meghan Beesley prøvede at trøste Sara Slott Petersen efter fiaskoen i VM-semifinalen. Nu har den danske løber rejkst sig op og jagter revancher (Foto:AP) Atletik Sølv-Sara kan score kassen efter VM-fiasko

VM i maraton 2019 skal løbes med start klokken 00.00, og i kapgang kommer man først i mål efter klokken 04.00 om natten. Foto: AP Atletik Helt skørt: VM skal løbes om natten

1 kommentar
Vis kommentarer