Usain Bolt løber 10,12 i vådt opvisningsløb

Sprintlegenden Usain Bolt løb 10,12 sekunder, da han vandt et 100-meter-løb i regnvejr i Rio søndag

Trods en dårlig start og dårlige forhold vandt Usain Bolt i tiden 10,12 sekunder i Rio de Janeiro. (Foto: AP/Felipe Dana)
Trods en dårlig start og dårlige forhold vandt Usain Bolt i tiden 10,12 sekunder i Rio de Janeiro. (Foto: AP/Felipe Dana)

Den jamaicanske sprintlegende tog en lille forsmag på næste sommers OL, da han søndag vandt et 100-meter-løb i Rio de Janeiro.

Den seksdobbelte OL-guldvinder løb på 10 sekunder og 12 hundreddele, da han fik en lidt skidt indledning på sit løb og i øvrigt løb under regnvåde forhold.

Se også: Ansøgninger droppet: USA sikrer sig VM

Den dårlige start betød, at han først på de sidste meter åd sig forbi hollænderen Churandy Martina og amerikaneren Ryan Bailey.

- Min start var ikke god, og det kom jeg til at betale for. Men jeg er glad for at have vundet og skal ikke klage, siger Usain Bolt ifølge nyhedsbureauet AFP.

Foruden at være seksdobbelt OL-guldvinder har jamaicaneren også verdensrekorderne på både 100 meter og 200 meter.

Se også: Sprinter udfordrer Arsenal-stjerner: Jeres fart er ren fantasi

Ved næste års OL i Rio vil han forsøge at blive den første, som tre gange vinder guld på både 100 meter, 200 meter og fire x 100-meter-stafet. Det har han gjort ved de to seneste olympiske lege i London og Beijing.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere