VM's vildeste styrt: Lige på hovedet i vandgraven

Forhindringsløberen Rolanda Bell endte ikke overraskende på en sidsteplads, efter at hun styrtede ved 3000 meter forhindringsløb til VM i Beijing.

Rolanda Bell tager formentlig prisen for det vildeste styrt ved VM i atletik. (Foto: All Over Press)
Rolanda Bell tager formentlig prisen for det vildeste styrt ved VM i atletik. (Foto: All Over Press)

Det var en skuffet Rolanda Bell ,der kom i mål som den sidste ud af 42 løbere til kvindernes 3000 meter forhindringsløb til VM i atletik i Beijing.

Men det er ikke så underligt, at hun kom ind på en sidsteplads. For foruden at løbe 3000 meter nåede Rolanda Bell også en kort dukkert på turen.

På banen skal løberne springe over en vandgrav, og her gik det galt for den 27-årige løber fra Panama. Hun nåede ikke helt over bommen, og lavede i stedet et dramatisk hovedspring.

Se også: Dansk VM-håb stormer i finalen

Selv om hun endte på en sidsteplads, hyldes Rolanda Bell nu på de sociale medier som en vinder, fordi hun rejste sig efter sit fald og gennemførte løbet.

Ben Bloom, journalist for den engelske avis The Telegraph, tweetede sådan her, efter at han havde set episoden:

1 af 4 (Foto: All Over Press)
2 af 4 Rolanda Bell nåede ikke over vandgraven, da hun løb 3000 meter forhindringsløb til VM i atletik (Foto: AP / Wong Maye-E)
3 af 4 Rolanda Bell nåede ikke over vandgraven, da hun løb 3000 meter forhindringsløb til VM i atletik (Foto: AP / Wong Maye-E)
4 af 4 Rolanda Bell tager formentlig prisen for det vildeste styrt ved VM i atletik. (Foto: All Over Press)
14 kommentarer
Vis kommentarer