Landstræner om Baun: Det er utroligt

Lars Uhre kan ikke helt forstå, at det lykkedes Tine Baun at nå til tops i All England

Tine Baun med beviset på sin triumf i Birmingham. (Foto: AP)
Tine Baun med beviset på sin triumf i Birmingham. (Foto: AP)

Det var ikke i damesingle, danske badmintonkendere havde regnet med en triumf, da All England onsdag gik i gang.

Herredouble, mixeddouble og måske damedouble var det mest oplagte.

Den tidligere dobbelte vinder, Tine Baun, havde ingen - hovedpersonen selv inklusive - regnet med ville nå så langt som finalen.

Men skeptikere og kritikere blev sat til vægs. Det samme gjorde modstanderne. Og søndag eftermiddag kunne hun mere eller mindre sensationelt kalde sig All England-mester for tredje gang.

Læs også:

Se også: Lykkelig Tine: Det her er fantastisk

Bag banen sad landstræner Lars Uhre og fulgte med sammen med Bauns coach, Per-Henrik Croona. Og Uhre bøjer sig i støvet for den nu pensionerede damesingle.

En utrolig ro
- Nej, det havde jeg godt nok ikke regnet med. Det havde ingen af os drømt om hjemmefra. Det er helt utroligt, at hun kan udpege den turnering som sin sidste og så gå hele vejen og vinde den. Det er altså fantastisk, sagde han.

Læs også:

Se også: Kæmpetriumf: Tine Baun vinder All England!

- Jeg synes egentlig ikke, at hun spillede dårligere til OL (i London, red.). Men det er som om tingene hænger bedre sammen for hende her. Hun har haft en utrolig ro og har virket afklaret op til og under All England. Som om hun har sagt, at nu skulle den bare have én på låget, sagde Uhre.

Baun var eneste dansker i de fem finaler, mens Jan Ø. Jørgensen nåede semifinalen lørdag, hvor han tabte til den senere vinder i herresingle, Chen Long fra Kina.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere